Du svarer på indlægget:
@BS

Forstår virkelig ikke din total unuanceret kritik af Willian.

Han er klart vores bedste offensive spiller i denne sæson. Han har sammen med Costa stort set været ene mand om at skabe vores offensiv. Jeg synes faktisk, at vi burde lave en kloning af ham så vi både havde ham som 10er samt vores højre kant. Han har den vildeste teknisk og kan både spille i små og store rum. Først nævnte grundet hans eminente overblik, lave tyngdepunkt (til at kunne vende på en modstander hvor han er fejlvendt med pres i ryggen) og vision for spillet. Sidstnævnte fordi modstanderne er nødt til at forholde sig til hans vanvittige fart (især på de første 10-15 meter).

Willian er desuden en spiller som godt kan lide at trække presset til sig for så at accelerer forbi sin modstander. Det kan der både været fordel og ulemper ved. Ja spillet kan indimellem gå i stå, men han ved jo som Hazard gjorde sidste sæson, at skal vi være farlige så skal der komme noget ekstraordinært fra ham. Mange af vores modstandere har jo lært lektien, stå lavt mod Chelsea for så kan de intet. Indlæg er de total ufarlige på, da de maksimalt har en mand med i feltet (Costa når han ellers gider og søge derind), da resten hellere vil spille og spille og spille til en eller anden laver en uprovokeret fejl.

Er dine bedre alternativer til den kommende sæson fremfor Willian følgende spillere? Kennedy, RLC, Oscar, Pedro? Eller hvem vil du købe som du mener udfylder rollen bedre end Willian gør.

Synes satme det er et underligt billede du forsøger at retfærdiggøre over for dig selv og andre brugere, når du skriver at vi har en større chance for at gå i top 4 uden Willian fremfor med Willian på holdet. Det er godt nok en hovedrystende påstand som jeg ikke ser nogen som helst købe ind på. Det tror jeg godt, at de tabloide medier vil medgive mig.

@RobertTheRobber
Enig i at Ivanovic har gjort det udemærket siden han er rykket ind i midterforsvaret. Han er dygtig til at cleare indlæg, stærk i duellerne og for den sagsskyld placere sig derinde. Det går dog ikke såfremt vi skal stå med en høj bagkæde og jeg synes heller ikke, at han helt er dygtig nok på bolden ift bagspil og evt til at drive bolden op ad banen. Men han vil være en god gardering, såfremt vi havde to dygtige stoppere, samt en som kunne give de 2 andre et hvil indimellem.
0