Du svarer på indlægget:
Kan man hente ham for det man sælger Oscar for, synes jeg det er et godt bytte. Ikke mindst fordi James er en bedre spiller.

Det er nu halvdårlig logik, Gelmore. Hvis Oscar er en spiller til 20 og James en spiller til 25, så giver det ikke mening at hente James for de 60 vi får for Oscar, uagtet at James er "bedre". Det er et bedre køb end det kineserne laver, men det er jo ikke på nogen måde en meningsfyldt målestok.

Og så er spørgsmålet om James overhovedet er bedre. Det føler jeg egentlig ikke. Han er en mere offensiv spiller, og dermed i teorien marginalt bedre som pseudo-kant, men er han den type offensiv spiller, vi faktisk har brug for? Vi spiller jo netop ikke med tier og fx Cesc er jo netop ikke i spil (håber jeg da ikke) som pseudo-kant, side-angriber, eller hvad end vi skal kalde dem.

Og jeg føler, at det er værd at huske på, at vores spil konsekvent har været ulideligt ringe, når vores pseudo-kanter bare har skubbet ind centralt i stedet for at hjælpe med at skabe bredde. At smide 50 mio på en spiller, der groft sagt bliver reduceret til en ligegyldighed, når han ikke render rundt centralt, virker derfor en anelse uoptimalt.

Derudover har jeg svært ved at se James trives i en liga, hvor han har meget lidt tid på bolden, før nogen simpelthen sparker ham ned. Han er ikke en tempo-type, han er ikke en super-dribler, og han er ikke målscoreren som løber i alle de rigtige positioner. Er det helt urimeligt at kalde ham en marginalt hurtigere Cesc? Er det virkelig det, vi trænger til at føje til holdet?

Hvis vi skal opgradere kanten ved siden af Haz, så lad os da for fanden gå efter øverste hylde. Hvis vi skal betale 50+ mio så lad os da for fanden gå all in på øverste hylde. James er ikke øverste hylde, og i mine øjne er han ikke engang næstøverste. Er han overhovedet en opgradering i forhold til Pedro? Jeg tvivler.
0