Du svarer på indlægget:
@ Naughty

Der må jeg bare beg to differ, det er lige netop hvad han er. Jeg ved ikke om du husker ham som turneringens spiller ved VM 2014, og så bagefter lave en sæson med 13 mål såvel assists i la Liga. Altså det er den type spiller vi snakker om her.

Jeg husker ham for at have haft én god slutrunde og derefter én sæson for Real, hvor han ikke faldt igennem. I den ene sæson var han i øvrigt tier, en rolle vi ikke anvender.

Og én sæson hvor han klatrer op på voldsomme 13 mål gør ham altså ikke til en målscorer. Cesc scorede 15 i 27 for Arsenal i 09/10 og omkring 10 ligamål hver sæson for Barca, så ud fra samme logik, så kan han også være den målmæssige arvtage for Lampard? Nej vel?

Og prøv så at sammenligne James som målscorer med fx Griezmann eller Sanchez eller Reus eller Mahrez. Hvem tror du vil komme frem til flest afslutninger? Hvem tror du generelt vil skabe mest plads til Haz og Costa?


Desuden ønsker vi ikke en kanttype længere, den rolle bliver i systemet udfyldt af offensive wingbacks.

Sådan har det været i de sidste par kampe. Tror du, det er et tilfælde, at vi har vundet de kampe med 1-0? At vores offensiv har været ekstremt elendig? At vi stort set ikke skabte chancer?

Så jo, vi bør i den grad stadigvæk ønske kantangribere. Vi bør ønske folk som faktisk kan gå forbi deres direkte modspiller på begge sider. og som har tilstrækkeligt meget fart til at være farlige på omstillinger. Og selvfølgelig skal de også kunne deltage i presspillet.

Hvor passer James ind i forhold til de parametre? Han er lidt hurtigere end Cesc og lidt bedre til at drible, men dybest set er de vel ikke specielt forskellige i forhold til rollen som højre pseudo-kant. Kan du se Cesc i den rolle? Ikke rigtigt. Så hvorfor kan de se James?

Det var undertegnede der havde et rant her i tråden for et par år siden om at det var klubbens største fejl hvis han blev solgt, vel at mærke som en af de ENESTE mente jeg det

Jeg kan godt svagt huske, at der var en herinde som var mere frustreret over det end de fleste andre. Men jeg mindes omvendt ikke, at det faktisk var populært. Der var lidt skepsis angående KDB som kantspiller grundet hans manglende fart, men mange ville gerne have set ham givet en reel mulighed som playmaker, i stedet for den Mata-agtige pseudo-chance, han ultimativt fik.

Det skal dog ikke glemmes, at vi dengang spillede med Rampard centralt. Den ene var langsommere end Cesc og den anden var lynhurtig til at få løbet ud af position. At spille med defensiv tier foran dem gav meget god mening. Næste sæson skiftede vi over til Cesc-Matic. Med en offensiv tier foran så er der jo i praksis kun én midtbanespiller og opstillingen bliver reelt til 4-1-5.
0