Du svarer på indlægget:
Jeg skal gerne medgive, at I pt forsvarer jer ganske fint, men i mine øjne er det mere synergien mellem taktik og spillere, der gør forskellen. Og så selvfølgelig fraværet af den konstante Gøg & Gokke komik, hvilket jeg personligt savner. Det var nu så charmerende at se jer hapse et nederlag ud af ingenting. Meget mere livsbekræftende end nu hvor vi har overtaget rollen. :-)
Jeg vil give dig ret i, at Liverpool ikke har de store navne i forsvaret udover Van Dijk og at klubben vinder meget på synergien mellem forsvarsspillerne. Det virker bare til, at Van Dijk har gjort forsvaret så meget bedre ved sin blotte tilstedeværelse. Han er også et unikum i nærkampene, når bolden kommer i hovedhøjde. Det er ikke mange af dem, som han taber. Jeg kan dog ikke helt huske hvordan det gik ham mod Lukaku.

Men jeres nuværende form er egentlig det, der var pointen. I har ikke verdens 4-5 bedste forsvarsspillere i jeres bagkæde. Rigtigt langt fra, faktisk. Og det er ikke nødvendigt, og jeres forsvar gør det ganske fint alligevel, på trods af, at vi alle ved, hvor ringe de folk kan være, under andre omstændigheder.
En form som klubben stort set har haft siden Van Dijk kom til, selvom han heller ikke har været helt fejlfri, som vi så i tirsdags.
0