Du svarer på indlægget:
Bailey kan vel sammenlignes lidt med Sane, omend Bailey er mere direkte. Bailey er en fænomenal atlet, men skal arbejde med beslutningerne. Sane var på det punkt bedre, men spørgsmålet var om han kunne tilpasse sig fysisk og stadig lukrere på fart og teknik. Typisk vil jeg foretrække den lidt mere intelligente spiller, hvor den del er et spørgsmålstegn ved Bailey. Kan han bygge på der, kan han blive pokkers giftig.
Så han vil fungere bedst med en rigtig playmaker ved siden? Kunne man forestille sig at det ville være Willian på den rolle, eller Hazard for den sags skyld? Beslutningerne er typisk noget der kommer med erfaringen, men ja, super beskrivelse. Kunne være fedt hvis vi anskaffede ham.

Det er meget, meget lang tid siden at klubben har præsteret et rigtigt scoop på en ung spiller. Den seneste har vel været Hazard for 6 år siden, hvis man ikke tager Kanté med som "ung". Det er selvfølgelig enormt ærgerligt, at klubben er så langt bagud i forhold til konkurrenterne, men det er der flere grunde til.

Blanc ville jeg ikke røre med et tre meter langt kosteskaft. Han er en ganske gammeldags træner og taktisk rigid. Jeg ser ham på ingen måde som en oplagt træner for et tophold. Det bliver lidt som med Mancini. Han kan muligvis vinde noget, men det kræver typisk et forspring i materialet. Det får du ikke i PrL i dag.
Jeg kan forstå, at jeg var den eneste med tanken, men det er forståeligt efter jeres kommentarer.

Der er bare ikke rigtig nogle fornuftige alternativer der passer til vores klub. Vi kan lige så godt se i øjnene, at vi ikke får en ung træner der får lov til at bygge noget op, når en tilkommende træner SKAL have succes på den korte bane. Sådan har det været i 15 år og sådan vil det desværre være fremadrettet. Det er noget møg, men sådan er det.
0