Du svarer på indlægget:
Wise, hvis jeg skal komme med et bud, så blev Barkley valgt fordi han normalt arbejder hårdt defensivt og dels er bevægelig uden bold offensivt. Barkley er på ingen måde bange på sidste tredjedel af banen, selv om han nogle gange er lidt langsom til at finde ud af, hvad han vil. Dertil er Barkley næsten altid i god form og i stand til at løbe hårdt og længe.

Alternativet var Kovacic, som dels har en naturlig fitness-begrænsning i forhold til at holde 90 minutter og dels er fuldstændigt harmløs på sidste tredjedel. Og Kova er typisk en mere poleret type hvor Barkley har vildmands-tendenser. Og mod lige præcis City er en vildmand af en slider som løber hele vejen med frem nok bedre end en poleret bold-flytter.

I forhold til pres, så er Barkley normalt lidt af en bøffel. Ikke skide hurtig i tanke og handling, men vedholdende. Jeg har dog en mistanke om, at han løb ind i en småskade mod City. Det var meget voldsomt, sådan som han pludselig stort set ikke kunne løbe.

Og ja, Willi-Barkley kan godt overspilles, men det er ikke så stort et problem, hvis det betyder, at manden på bolden løber ind i en Azpi-AC-Kante blokade, mens han stadigvæk har Barkley og Willi på nakken.
0