Du svarer på indlægget:
@John Lampard

” En flad 4-4-2 er jeg bare ikke tilhænger af og slet ikke på nuværende tidspunkt af sæsonen. Det ville jo være en helt ny opstilling for vores hold, hvor 4-3-3 ligger på rygraden.”

Synes bare ikke spillerne yder det systemet kræver, større løbevillighed.

@Kemosabe

” Kalou tror jeg bare ikke ville fylde nok på den plads og Joe Cole skal først lære at spille fodbold igen, før jeg overhovedet ville overveje det.”

Cole er færdig, men Kalou synes jeg man har set nogle gode takter fra de sidste par kampe, som kunne være nyttig til en god kant, men ja han er lidt af en lottokupon, desværre.

” Iøvrigt spillede både Anelka og Drogba centralt mod Inter i anden halveg, så vidt jeg kunne se, uden at det førte til flere chancer, hvilket dog ikke kun er deres egen fejl, men også skyldes at der blev lukket så grundigt ned for vores backs. ”

Er helt enig det gjorde vi efter indskiftningen af Cole(som må siges at være en fejl). Problemet er bare at vi til sidste endte med en Cole som ikke kan tæmme en bold og Kalou som kan sætte en mand af, men kan ikke lave et ordentligt indlæg og Malouda røg ned på en back, vores bedste spiller til at lave indlæg.

Jeg ved ikke med jer, men jeg vil gerne se mere til Kakuta, hvis han er det største talent Ancelotti har set i forhold til hans alder må han da snart få noget spilletid.0