Du svarer på indlægget:
Hvis man så skal tro The Sun (hvilket jeg vælger at gøre i dette tilfæde, da de skriver noget jeg ønsker) står vi til et mindre "generations skifte".

Det bedste de skriver er næsten at man overvejer at sælge Anelka. Åh, han er kommet på min hadeliste igen (efter han er røget på kanten, igen). For helvede for ville det være dejligt at få en Torres eller Aguero til at overtage.

Men ud med spillere som Belletti, Ferriera, Deco, Anelka og evt Ballack.

I følge denne fremragende avis bliver der snakket om en ny konkurrant til Cech, Torres, Sergio Aguero, Maicon og Bastian Schweinsteiger.

Kan se ideen med en ny målmand til at presse Cech, og så ville vi have en ordenlig back up.

En ny angriber i Torres eller Aguero. Torres er en fantastisk angriber, men har været meget skadet på det seneste. Jeg ved ikke om jeg ønsker at vi skal satse på en angriber med glasben skal være med til at redde os nogle titler.
Aguero er der stor fremtid i, og jeg tror at han ville passe super sammen med Drogba.
Når Torres er klar, er han klart at foretrække, men vil hellere have en Aguero som stadig kan udvikle sig, og måske ikke så tit er ude.

Maicon kan jeg ikke helt forstå. Manden er en god back, men i Ivanovic og Bosingwa har vi også to rigtig gode backs. Jeg synes ikke at Maicon er så meget bedre, at det er et sted vi skal smide så mange penge.

Bastian ville være en super spiller at få til klubben. Han kan være det kreative element vi mangler på midtbanen. Han er normalt kendt som kant, men i denne sæson er han blevet rykket ind på midten, og gjort det fantastisk. Især pga hans store overblik.
Nu hvor vi er et hold som til tider spiller med en miderste midt på "kanten", ville det passe godt med Bastian som ville kunne udfylde begge rolle/en mellem ting.

0