Du svarer på indlægget:
Må indrømme jeg i denne sæson ikke har set så mange Bayern kampe til at bedømme om Schweinstieger ville være et godt køb. Mht til ham fra Werder jeg tænkte på så var det Mari jeg tænkte på og ikke Ôzil. Di Maria ville også være et kanon køb iøvrigt.

Van Der Vaart er ikke lige min kop te, må jeg så tilstå. Men der er jo massere af gode spille på den liste som er nævnt i Bold artiklen.

Pjanic er et talent i udvikling og det samme er Eriksen. De ville for det første være for dyre at købe uden vi ved hvad vi får for pengene 0g desuden er det tvivlsomt om de ville forstærke holdet med det samme. Derudover har vi Kakuta som jeg mener er et endnu større talent end dem begge og mon ikke han skal køres langtsomt i stilling i den kommende sæson?

Misimovic duer ikke og Arteta?(hvem, hvad hvor), Silva ved jeg ikke om vil passe til engelsk fodbold(måske på et Arsenal eller United hold), fransmanden siger mig ikke så meget, da jeg ikke har set ham spille.

Zarate tvivler jeg på CA er interesseret i at hente.

Hvad med Ribery(har jo før været på tale) eller et comeback til Robben (nok tvivlsomt), Pato er formentligt stadig med på CAs liste, Guti(kan da slå en aflevering eller 2 i blinde)

Der er mange bud, men tror hvis det ikke lykkes at hente Torres(kommer jo også an på Liverpools skæbne) så vil Aguero utvivlsomt være at finde i klubben i den kommende sæson. Di Maria kunne jeg også godt tænke mig (han ytrer dog et brændende ønske om at spille for United en dag) eller Pato. Det må være min top 4 liste samt en playmaker ala Zola.
0