Du svarer på indlægget:
Det er selvfølgelig ikke overraskende at lorte-pressen i kølvandet på tirsdagens nederlag nu flyder over med historier om ´udrensninger´ og ´indkøbslister´, som for det meste er et produkt af dovne sportsjournalister, der spiller lidt for meget Football Manager.

Hermed være ikke sagt at truppen ikke kunne trænge til fornyelse, men personligt tror jeg nu mest på 2, måske 3, nye spillere.

Med stor sikkerhed Farvel til:

Deco
Belletti

Samt formentlig 1-2 ud af:
Ballack
Joe Cole
Carvalho
Anelka

Deco og Belletti har begge offentligt ønsket sig væk fra klubben og har desuden sjældent imponeret.

Ballacks kontrakt udløber til sommer, og selvom det er muligt at han underskriver en mindre indbringende 1-årig forlængelse og måske kan affinde sig med ikke at være sikker starter, er der ingen garanti for dette.

Joe Cole situation kender vi alle efterhånden, og der er ikke så meget mere at sige til den andet end, at han formentlig er på vippen til ikke at blive forlænget.

Carvalhos kontrakt udløber om to år og han presses for tiden hårdt af formstærke Alex i kampen om pladsen ved siden af JT i forsvaret. Hvis der skulle komme bud på ham, tror jeg klubben vil overveje at sælge.

Anelka har kun et år tilbage af sin kontrakt og har, efter en ellers flot start på sæsonen, ikke imponeret i et stykke tid. Som med Carvalho, tror jeg klubben vil overveje et salg, hvis der skulle komme bud efter ham.


Det absolut vigtigste i næste transfervindue er dog, at vi holder på Essien, som der kunne tænkes at være bud efter. Dernæst bør vi nok købe en angriber samt en offensiv midtbanespiller.

Som sædvanligt er vi sat i forbindelse med alt og alle, der har en puls og kan sparke til en bold, men Aguero, Ribery, og Pato er nok de rygter, der bunder i en reel interesse fra vores side.

Af disse tror jeg mest på Aguero, ikke nødvendigvis fra et value-for-money synspunkt men fordi, Atletico er på røven og har brug for pengene og spilleren selv har antydet, at han ikke ville have noget imod at spille for os.
Ribery vil der virkelig være rift om (Real, Barca, Man Udt, City) p.g.a. hans kontraktsituation, og hvis Milan sælger Pato efter også at have solgt Kaka, tror jeg ikke Galliani tør vise sig offentligt efterfølgende, så det sker sgu nok ikke.

Den der historie med Torres tror jeg som sagt ikke på.
0