Du svarer på indlægget:
Ja jeg havde på fornemmelsen at vi ville vinde den her kamp, men efter første 25min var jeg blevet overbevist om at vi kun fik en uafgjort, men så var det min helt SteveG trådte til :- ) og lavede en ”kig væk” aflevering til min anden helt, Drogba, efter dette mål var der vidst ingen tvivl om hvem der vil vinde.

Cech: Sikker kamp.
Invanovic og A. Cole: Ikke lige så god som før deres skader.
JT og Alex: havde styr på indlæggene og var god med bolden.
Ballack: en elendig første halvleg, hvor det var tydeligt at han ikke helt passede ind i den def-midt-rolle, men anden halvleg fik han mere styr på det. Hans boldomgang var til tider for langsomt hvilket gav nogle dumme kontra, men heldigvis, var JT og Alex på toppen i dag.
Lampard: Fortsætter sin opadgående formkurve. Var meget efter ham den første halvdel af sæsonen og jeg troede selv at Frank var en færdig mand, men må nok krybe til korset og indrømme at han har modvist det. Tør slet ikke tænke hvordan sæsonen havde set ud hvis han var kommet i gang noget før.
Malouda: Gjorde det ok, men er nu bedst på en fløj. Hvis def-midten havde været Mikel eller Essien tror jeg vi havde set mere til ham.
Anelka: Hvordan kunne han brænde den??? Ellers var det en meget bevægelig Anelka vi så i dag og det virker til at han har fået en ”fri” kant-rolle, hvilket fungere godt med Drogba.
Drogba: Han vandt vel samtlige hovedstødsdueller han var i nærheden af? Vigtig mand til hjørne både defensivt og offensivt. Kæmpede godt hvilket gav plads til sine hold-kammerater, dog var hans førsteberøringer ikke helt på det niveau de plejer at være.
Kalou: Han er godt i gang med at spille sig til en start 11’eren for Elefanterne til VM. Har aldrig set hvor Mascherano blive tørret så mange gange og så let af den samme spiller, det skal så siges at Mascherano spillede på en uvant plads(han er jo ikke nogen Essien :- )). Super kamp af Kalou så skal han bare holde det over flere kampe i træk så bliver han vigtig for os i fremtiden.
0