Du svarer på indlægget:
Hamsik kan ikke. Han ville være et emne hvis man manglede på den offensive del af midtbanen, men ikke til en dyb midtbaneplads.


Nu tænkte jeg ikke på Hamsik til den dybe midtbaneplads, naturligvis.
Jeg ser umiddelbart Hamsik som det bedste bud på en afløser for Lampard. Hamsik har kvaliteterne frem ad banen og en god teknik, men jeg ser ham også som en styrmand som CM, hvorfra han kan styre spillet. Han har et godt overblik og en god attitude. I må rette mig, hvis nogle af jer er af en anden overbevisning.

Evt. svar som, at indkøb til angrebet og til den dybe midtbaneplads er mere relevante i vores nuværende situation, hvis der skal prioriteres, accepterer jeg dog gerne :-)

Mit indlæg skal ikke forstås på den måde, at Hamsik og Cavani er mine bedste bud på forstærkninger i sommerens transfervindue; det var blot to navne jeg ville smide med i puljen af navne, vi har diskuteret her i tråden. Jeg må dog sige, at ud over deres åbenlyse fodboldmæssige kvaliteter, så synes jeg rent personligt, at både Cavani og Hamsik udstråler noget af den samme vindermentalitet som Chelsea havde med Terry, Lampard og Drogba i deres bedste år.
0