Du svarer på indlægget:
@Mighty

”Hvis Mourinho og Madrid er blevet enige om han stopper, og har lavet en aftale omkring beløbene, så har det vel ikke så meget med Chelsea at gøre ? Så er det vel en sag mellem Mourinho og RM, hvor han så må give afkald på noget af sit tilgodehavende for at komme igang med at træne igen ? ”


Det er de færreste storklubber, som går med til at betale en manager for at komme af med ham, samtidig med at give ham frie hænder til at komme i nyt arbejde. Det er både økonomisk og sportsligt dumt af Real, især når de ved at der er interesse omkring manageren, så det sker ikke. Fra Mourinhos synsvinkel, så kan han enten fortsætte kontrakten ud, og få de 100mio, eller blive fyret og få de100mio af Real, samtidig med han ikke må finde en ny klub det næste års tid. Eller Chelsea køber ham fri fra Real for 100mio, og Mourinho får en ny kontrakt, hvor han minimum kommer til at tjene de 100mio det næste år. Hvorfor skulle Mourinho frasige sig de penge?

”Hvor god er ham Gustavo i Bayern egentlig ? Han får da ikke meget spilletid efter de har hentet Martinez til pladsen ved siden af Schweinsteiger.”


Jeg vil ikke klage, hvis vi hentede ham.

@lazio

”Tror mere der bliver tale om Falcao, han vil nok ogsaa vaere billigere end Cavani.”


Er de ikke nogenlunde samme prisklasse?

”Fellaini og Cheick Tiote kunne dog vaere 2 muligheder.”


Ja, også mangler vi bare Cattermole og Barton...

@NRM

”Hvis en stor klub viser interesse for Hamsik og Cavani, og de er interesserede i at søge større udfordringer, så kan jeg godt betvivle at en klub som Napoli, med alt ære og respekt for klubben Napoli, kan holde på dem.”


Tja, der har nu været stor interesse for dem de sidste par år.

”Jeg ser umiddelbart Hamsik som det bedste bud på en afløser for Lampard.”


Netop den type som Lampard, der ikke brug for i det nuværende system. Vi har brug for en balancespiller. Gerne lidt mere offensiv end Mikel, mindre offensiv end Lampard og bedre teknisk end Ramires. Fellaini lader til at være den som passer bedst til det.

@Hackney

”Nej, AVB fik bare fortsat sin løn. Og da Spurs slog til, stoppede det. Ret smart af Roman.”


Hehe, fair nok, pointen var nu bare at klubberne skal betale noget i kompensation for at fyre en træner, og hvis de kan få penge eller spare penge ved at han ryger til en anden klub, så gør det det.
0