Du svarer på indlægget:
"Sæsonen før Mourinho kom var Johnson en af holdets bedste"

Ah den holder vist ikke helt. Som jeg husker det (og som andre Chelsea-fans herinde har bekræftet ved tidligere diskussioner) så udstillede Johnson sine defensive mangler i så høj grad at ambition om instant success ikke kunne hænge sammen med Johnson som førstevalg.

"Robben var klasse og blev brugt godt i første sæson, men i anden sæson kom Ballack og Robben blev ofte sorte-per, selvom han var klar. "

Robben blev hentet af Mourinho, var nøglespiller under Mourinho men var for meget skadet. Der er ikke noget at sige til, at Mourinho ønskede at hente en anden (og tilmed gratis) profil til midtbanen.

"Santon var på vej fremad ind til købet af Mota, så blev Zannetti rykket ned på backpladsen og Santon røg ud i kulden. Balotelli opførte sig jo fint nok under Mancini??? "

Mourinho ønskede at forstærke og omstrukturere en midtbane, der til tider kunne være lidt tandløs. Som ikonet Zanetti spillede var det nu naturligt at Santon skulle ofret. Så snart Zanetti stopper er der jo ingen tvivl om hvem der skal tage over.

"Balotelli opførte sig jo fint nok under Mancini??? "

Knægten har jo under alle omstændigheder ansvar for egen opførsel. Det er naturligvis ikke Mourinhos skyld, at Balotelli har en decideret rådden tilgang til tingene.

Nej, Mourinho er ikke nogen stor talentudvikler, men dine beskyldninger er sgu noget søgte.

0