Du svarer på indlægget:
Mugesh:

De siger jo M´Vila skulle være en dygtig mand. Jeg synes bare Mikel kan være lidt langsom både i sin boldomgang og rent løbemæssigt. Romeu irriterer mig lidt. Han skal sikkert nok kunne blive en god spiller, men så henter Barca ham bare tilbage for 1/3 af hvad man kunne forlange for ham.
Men skal vi snakke etablerede spillere, ville jeg ikke røre nogen fra Barca med en ildtang. Deres attitude kan jeg ikke udstå på nogen måde. De Rossi ville forstærke ethvert hold, men ham ser jeg heller ingen grund til at hente.

Jeg håber inderligt også, at Torres kommer tilbage i den her sæson, men det er egentlig også mest fordi, jeg synes det er lidt tyndt med kun Sturridge og Torres på toppen. Derfor synes jeg det er lidt synd at vi har lejet Lukaku ud, men man kan godt forstå han ønsker fast spilletid, omend lidt CL bold nok ikke havde skadet ham.

I min verden burde vi stoppe efter vi har hentet Azpilicueta. Eller også skulle man overveje en angriber som 3. valg. Eventuelt et ungt talent, der langsomt kan spilles ind - og her mener jeg ikke talenter i Oscar, Hazard, Moura osv-klassen.

Edit: Det har faktisk også længe undret mig, vi ikke har været mere interesseret i Debuchy. En fransk landsholdsback må vel altid være interessant - specielt prisen taget i betragtning. (Mener der var snakke om +50 mio kr).
0