Du svarer på indlægget:
Whoscored.com

"Varemærker som har resulteret i 2 assists vel og mærke. "

De lange stikninger er jo ikke nødvendigvis kun direkte chanceskabende afleveringer. Ud fra det jeg har set er det især kanterne, der er blevet sat i scene på den måde.

"Ja han har fine tal med nøgleafleveringer, men hvis det er parameteret så burde Song vel også have det samme egenskab som varemærke?"

Huh? Song forsøgte sig i sidste sæson med masser af dybe afleveringer. Dog var det en lidt anden type, hvor der primært blev sigtet efter Van Persie, og det lidt længere oppe på modstandernes banehalvdel.

"Jeg har set M´vila for Frankrig efterhånden en del gange, og det er satme ikke mange dybe stikninger manden får lavet der. Men det kan jo hænge sammen med at han har en anden rolle der end på klubhold, som gør han skal tænke mindre kreativt. "

Det kan tænkes. Hos Rennes har han i hvert fald vist fine offensive evner, og en vilje til at tage offensivt ansvar. Vi var derfor netop flere, der så ham som den tovejsspiller Arsenal havde manglet.

"Men her er du vel også uenig, så vidt jeg kan huske så afgøre en spillers rolle ikke i hvor kreativ han kan være, ifølge dig."

Du kunne ikke huske mere forkert.
0