Du svarer på indlægget:
Så kun 15min af første og det meste af anden.

Vores omstillinger er gode, og vi finder Torres rigtig godt og han er begyndt at løbe de rigtige steder hen, samt begyndt at afslutte når chancen er der, i stedet for at tag et ekstra træk, som han har gjort de første to år i den blå trøje.

Moses spiller efter min mening en super kamp og i forhold hvad han kostede, kan han ende med at blive årets køb for os. Ramires og Oscar spillede ikke godt, begge er alt for aggressive og efterlader alt for meget plads mellem dem og cb´erne. Mata og Hazard er bare en fornøjelse at følge, dog laver Hazard lidt for smarte ting i situationer, hvor det simple havde været bedre. Bertrand var jeg ikke imponeret over, og bekræftede mig blot igen at han ikke skal spille kant.

I forsvaret spiller Cahill og Luiz en godkendt kamp, mens Cole og Ivanovic ikke lukker godt nok af. Cech spiller en ok kamp, men målet skal han have styr på.

Hvis jeg skal være lidt utilfreds så er det Rafas udskiftning af Moses, med det mistede meget offensivt.

Nu skal Torres bare ikke blive skadet, nu hvor holdet og taktikken er blevet tilpasset ham. Samt Romeu må meget gerne blive klar igen, for Ramires eller Oscar er ikke løsningen på den defensive cm´er. Og jeg tvivler på Luiz kan spille den plads, da han også er for offensiv og for direkte i sit spil.
0