Du svarer på indlægget:
Din ekstremt sløje stråmand foranlediget af dit flotte regnestykke er jo helt på månen. Det troede jeg egentlig gav sig selv, men okay, det var måske for meget for langt. I Danmark er der 88 registreret i det danske hooligan register. Ud af de mange tusinde fodboldfans der går til fodbold hver weekend er det jo forsvindende lidt. Ergo har Danmark ikke et problem med hooligans, hvis vi altså skal følge din fejlslagne logik.

Er du helt blank, Hænning? Du sammenligner med omvendt fortegn. Prøv lige at finde det sted, hvor jeg påstår, at England ikke har et racisme-problem? Kan du det?

Jeg siger netop, at problemet IKKE kan antages blot at være 23 tilfælde på et år, hvorfor vi ikke kan bruge forholdet af Chelsea fans i det regnestykke til en skid. Jeg siger ikke, at Chelsea ikke har et racisme-problem, men at Chelsea næppe har et større racisme-problem end så mange andre hold.

Og hvad angår racisme i DK, så er problemet vel netop også, at de 88 ikke er det mindste retvisende, fordi vi ikke kan identificere svinene det meste af tiden og følgeligt heller ikke smide dem i hooligan registret. Altså bliver antallet af FCM fans blandt de 88 jo også en ligegyldighed, for de 88 beskriver jo ikke befolkningen af hooligans uanset.

Jeg synes det tal virker højt, og jeg synes det er nok dokumentation, når man sammenholder det med episoderne i Genk og Paris og tager forhistorien med i betragtning, til at sige at Chelsea sandsynligvis er en af de klubber med størst problemer med racisme.

Så når du sammenholder tynd statistik fra 2011 med en enkeltstående sag i 2011 og en enkeltstående sag i 2015 samt noget uspecificeret "forhistorie", så har du al den dokumentation, du har brug for, for at insistere på, at racisme er mere udbredt blandt lige præcis Chelseas mange tusinder af fans. Man kunne næsten fristes til at tro, at du var fan af et rivaliserende hold. Alternativt kunne du også bare være gennemsnitligt ubegavet.

Og fordi John Terry røg i en civil domstol, så er det jo ikke ensbetydende med at det er standard at thi kendes for ret, fordi du udtrykker "fucking black cunt" på Fulham Road. Hvor virkelighedsfjern kan man være? John Terry røg i retten pga. en civil anmeldelse. Hvor tit tror du det sker i det virkelige liv? Et forsigtigt gæt er at du kan gange det med 0.

Selvfølgelig er det ikke standarden. Så ville der jo for helvede ikke være sølle 23 sager på et år, vel? Men faktum er, at hvis der havde været et eneste vidne, som havde hørt Terry sige det, så ville han være blevet dømt. Sådan er definitionen af racisme i England, uanset hvad det så kræver i den enkelte situation at blive anholdt for det.

Men bemærk at i alt 43 personer blev anholdt. Hvis de 23 sager er retvisende for problemets omfang, så er 43 anholdte ud af 13 mio tilskuere også retvisende, og så kan du fanden fløjteme ikke påstå, at problemet er stort. Hvis der derimod er en lang række sager som enten ikke bliver anmeldt eller som bare aldrig fører til anholdelse, så er der højst sandsynligt et seriøst problem, men så er 23 sager jo ikke en skid retvisende, og så kan du ikke bruge 5/23 som en grund til at svine Chelsea til. Og nej, du kan ikke have begge dele.

Bare en tanke. Istedet for at stille spørgsmåltegn ved alt chelsea-kritisk, bare fordi det er træls, så kunne man måske tage en anden rute til en afveksling.

Her er en anden tanke. Bare fordi jeg afviser noget af kritikken mod Chelsea så behøver det jo ikke at betyde, at jeg kategorisk afviser al kritik af Chelsea netop fordi det handler om Chelsea. Yderligere en tanke, bare fordi en kritik drejer sig om Chelsea så kan den faktisk godt være tomhjernet og unuanceret.

Hvad angår racisme, så tror jeg ikke, at Chelsea som klub har et specielt problem i forhold til andre klubber, men selvfølgelig er der et generelt racisme-problem i såvel engelsk fodbold som engelsk kultur, vestlig kultur, og i menneskeheden generelt. Og selvfølgelig skal Chelsea som klub gøre hvad der kan gøres for at dæmme op for problemet. Men det skal alle klubber vel? Der er vel ikke nogle klubber i ligaen, der bare skal slappe af, synes du?
0