Du svarer på indlægget:
"Altså bør vi nok ikke lade som om, at 23 sager faktisk betyder 23 tilfælde hvor signifikante grupper af tilskuerne spontant udbrød i racistiske smædesange."

Det er jeg enig med dig i, og det var heller ikke hensigten direkte at sammenligne sagerne. Det kom blot i forlængelse af hvor avorlig racisme er når man ser på de mest ekstreme tilfælde.

I forhold til statistikken og de dømte osv, så rykker vi os ikke meget imod enighed. Jeg synes tallene er høje, og sagerne mange, og så har Hænning muligvis en pointe i, at det skal være grælle tilfælde før man arresteres.

I øvrigt er jeg ikke den eneste, der bruger Home Offices tal. Det gør respekterede medier som The Guardian, Independent, og Washington Post eksempelvis også. Du har da naturligvis ret i, at med så mange tilskuere overall i Premier League, så kunne tallene godt være langt højere, hvilket jo også bekræfter os i det er en klar minoritet af fladpander. Jeg synes bare ikke man skal underminere sagerne og sagens alvor, og derfor synes jeg det er helt legitimt at kategorisere det som mange sager. For det er jo reelt set ordet "mange", vi er uenige om, er det ikke? Lige dér, tror jeg dog ikke vi rykker os tættere på hinanden :-)
0