Du svarer på indlægget:
@chrmik
Så fordi man ikke er enig i din betragtning har man gjort et dårligt hjemmearbejde?
Det skriver jeg ikke og det virker utilstrækkeligt at udrede netop dén konklusion fra min tekst.
FFP har alligevel spillet fallit så jeg ser ikke nogen grund til at bruge det som argument.
Hvad er FFP, og formålet med FFP, helt præcist og hvordan har det specifikt spillet fallit?
Og jo, jeg har set masser af kampe med Pogba (udenfor CHL).
"Og jo?".
Jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre hvad I ellers ville tilføre holdet, når nu Pogba er fuldstændig idiotisk
Hvad er dine forventninger til en ny tilførsel? Hvordan ville eksempelvis Pjanic eller Gündogan passe ind?
Eller konkluderer I at klubben skal acceptere dens nuværende position og se hvor langt man kan komme de kommende år med talenterne i fokus?

Som jeg ser det lige nu prøver klubben at gøre begge dele halvt og det fører ingen vegne resultatmæssigt. Lige nu ser jeg ikke Chelsea i en forfatning der indikerer mesterskabsdrømme eller CHL forhåbninger.
Hvad mener du at klubbens nuværende position er? Er det 1-3 plads i PrL og en Semifinale i ChL eller er vi længere nede? Se bort fra sæsonstarten som vi nok skal få rette op på og gå tilbage til første spillerunde af PrL. Kan vi tillade os en "ikke mesterskabs"-sæson og i stedet fokusere fuldt ud på at komme i ChL igen, hvis dette resulterer i en næsten perfekt integrering af spillere som RLC?

@8letters
Strootman tror jeg man skal holde nallerne væk fra. Hamsik kommer aldrig til at skifte. Er ikke helt sikker på, at Jonjo har niveauet i en større klub. Han er dog blevet bedre i Swansea end i sin tid i Liverpool.

Gundogan ville være spændende, da han spiller med høj energi både frem og tilbage. Meget mere bevægelig og atletisk end Fabregas er.
Interessante argumenter. Hvad er det ved Strootman der gør, at man skal holde sig fra ham? Hamsik kan godt komme til at skifte, i mine øjne. Den slags er bestemt muligt, eksempelvis efter Schweinsteigers skifte.
0