Du svarer på indlægget:
Nå men som jeg skrev så ville vi få problemer hvis Pirlo fik lov til at styre spillet, og det gjorde han, hverken Lampard eller Mikel gjorde noget for at hjælpe JT og Luiz i dag, og Pirlo kunne hver gang finde Vucinic. Mikel bliver med hans tåbelige attitude efter at have fejlafleveringen kampens dårligste. Men vi skal takke Luiz for at redde et point i dag, for han redder os flere gange i dag fordi vores midtbanespillere laver dumme boldtab. Fatter simpelthen ikke hvorfor Lampard og Mikel begge skal presse boldholderen på samme tid, det er mega risikabelt og efterlader JT og Luiz meget sårbar.

JT og Luiz synes jeg gør hvad de kan under disse svære betingelser, der alt for meget plads de skal dække foran dem.
Ivanovic spiller ikke en særlig god kamp, og burde snart få en pause.
Cole holder ALT for meget på bolden, og hver gang han får bolden, når Juve at falde på plads.
Mikel: Defensivt en forfærdelig kamp, selvom han får erobret en del bolde længere fremme på banen, men foran CB´er gør han det ikke godt nok.
Lampard: Måske vores sikreste afleveringsspiller i dag, men defensivt svigter han ligeså meget JT og Luiz som Mikel. Derover synes jeg han er alt for offensiv.
Oscar: To mål, men så heller ikke andet, har dog nogle fine touch i løbet af kampen.
Hazard: Synes der skal meget til før han får frispark, og burde have fået straffe. Derudover skal Mata spille ved siden af ham, de to´s forståelse for hinanden er ren klasse.
Ramires: Arbejder altid stenhård, og det er det eneste positive jeg kan sige om ham. Mister alt for let bolden og afleveringerne er ringe.
Som jeg også regnede med så fik Torres intet plads og dermed anonym det meste af kampen, i sådanne kampe(3-5-2-taktik) har jeg meget svært ved at se Torres blive en gevinst. Savner Drogba i de her kampe.

2-2 er ikke det værste resultat før kampen, men vi må sgu aldrig smide en 2-0 føring væk på broen.
0