Du svarer på indlægget:
Robert

Godt ord igen.

Jamen det er måske også noget af det der er gået lidt op for mig. Det ikke altid stjernenavnene der tæller, mere spilleren og hertilhørende kvaliteter i forhold til vores stil og koncept. Conte virker umiddelbart som en mand der også vægter kvalitet fremfor stjernenavne. Utroligt så meget kritik han har fået for hans udtagelse af Italiens trup til EM og en midtbane der på papiret ikke ser skræmmende ud, men virkelig har taget røven på alle eksperter. Det er måske også der vi skal hen af.

Volland husker jeg også som et kæmpe talent, hvordan gør han det egentlig nu? Men kan sagtens følge dig. Ja priserne må nok forventes at stige i vejret så snart Chelsea melder sig omkring en spiller. Tiden hvor vi kunne hente en Azpilicueta til 60-70 mio kr er nok slut.

- og respekt for det. Har ingen problemer med at du ikke føler Candreva har noget at gøre i Chelsea, det jo det vi er her for. At diskutere evt transfers og ting omkring klubben og jeg smed egentlig navnet op da jeg havde læst (tror det var football Italia) der meldte ham interessant for os. Har også forhørt mig rundt i de italienske tråde omkring troværdigheden af flere medier da jeg trods min interesse for italiensk fodbold, ikke kender til medierne og deres troværdighed.

Daily Fail har jeg nu altid holdt mig fra at tro på. Men er helt enig. Man har efterhånden lært hvilke medier der skriver bare for at underholde og hvilke medier der rent faktisk har noget relevant at komme med. Jeg vil prøve at holde mig til sidstnævnte. ;)
0