Du svarer på indlægget:
Øh? Ok, kald formationerne hvad du vil. Jeg gider ikke hænge mig i om, det er en "moderne" 4-3-3 eller en 4-2-3-1. Formationen gik nu engang under navnet 4-2-3-1.

Tja, jeg skal ikke stå inde for, hvad navn opstillingen havde, men jeg ville nu normalt ikke have opfattet Özil som en hængende angriber.

Det ved jeg ikke. Han var jo heller ikke fantastisk under Pellegrini, så vidt jeg husker.

Så vidt jeg husker var det hans første sæson i det spanske. Han skiftede i 2009, Mourinho skiftede i 2010. Og selv om statistikken er hæderlig, så har Kaka jo ikke ligefrem været en kæmpeprofil, hvilket jo indikerer at enten kan han ikke længere det, der gjorde ham god i Milan, eller også har han haft svært ved at anvende det i praksis på grund af systemet.

Han har dog ofte spillet bedre, og han kan flere ting end Higuain, som til gengæld er en fantastisk afslutter. Benzema har heller ikke været stensikkert førstevalg hele vejen igennem.

Benzema er bedre til at være spilstation og lægge pres på midterforsvaret, men Higuain er en farligere angriber, der så bare ikke passer helt så godt til Mourinhos system. Har Mourinho fået det optimale ud af ham?

De var dog, imo, det absolut bedste spillende hold i sidste sæson. Så hvis vi spiller, som han fik Real til i 11/12 sæsonen, så klager jeg sgu ikke.

Folk som Ronaldo og Di Maria er jo også rimeligt skarpe på omstillinger. Men hvad skete der imod organiserede forsvar, når de ikke fik lov til at løbe kontra efter behag?

Og hvorfor havde forrige sæsons absolut bedst spillende hold det meget svært mod et ikke just suverænt velspillende Man Utd i år? Hvorfor blev de sendt ud af Dortmund i år og Bayern München sidste år? Har du lagt mærke til, at den statistik som Mourinho er så glad for, altså at de nåede semifinalen tre år i streg, sjovt nok falder sammen med, at de mødte "nemme" hold efter gruppespillet tre år i træk? Og at Real alle tre år fik problemer hver gang de mødte et tophold?

Det kan godt være, du er fint tilfreds med uambitiøs betonfodbold, som dybest set kun fungerer når modstanderen ikke er kynisk nok til at dække op, men det er jeg ikke. Heller ikke hvis vi gør det pænt og poleret, sådan som Real gjorde det i 11/12. Dels fordi modstandere faktisk kan parkere bussen ganske effektivt i PL og dels fordi der er et enormt opportunity cost involveret i at spilde vores offensive talentmasse på bare at skulle være kontraløbere.
0