Du svarer på indlægget:
@ Ged

Nu er der ingen grund til at gøre det sort/hvidt. Jeg skriver jo ikke at det kun handler om den faktor. Jeg skriver at det er en væsentlig parameter, når den modsatte kant er en playmakertype der trækker meget ind centralt, og ikke er videre eksplosiv.

Du skriver, at det er et krav til kanterne i en 4-2-3-1, at de er eksplosive. Det synes jeg er at sætte tingene på spidsen. Derudover er vi nok ikke så uenige. Jeg synes dog, at vores amigoer har gjort det pænt, specielt når man tager det med i betragtningen, at de to af dem fyldte henholdsvis 22 og 21 i løbet af sæsonen, og at hele trioen til sammen har spillet fire sæsoner i PL.

Dertil kommer at Torres og Ba virkelig ikke har hjulpet ret meget og det har Ramires og Lampard sådan set heller ikke. Men det jeg i ånden forestiller mig, er hvad der kunne have været, hvis vi havde haft de gamle udgaver af Essien og Drogs. Pludselig ville dobbelt-pivoten ikke være trivielt at køre hen over, og pludselig ville der være en nogenlunde pålidelig trussel inde i boksen.
0