Du svarer på indlægget:
@ Acheron

Jep, det virker som et selvmål, at vi ikke har tilbagekald på AC, men omvendt er det jo nok også en af de ting, der kan overtale en klub til at tage lejemålet seriøst. Det er jo risikoen ved udlån.

En lånespiller er ikke kun oppe imod den direkte konkurrence fra modspillere men også managerens strategiske hensyn til efterfølgende sæsoner, men hvis klubben er garanteret at have spilleren i to sæsoner, så er der mere mening i at tage spilleren seriøst.

@ Fribytter

Blev Stones ikke rygtet til CFC for £40 mio.? Hvis han fik en fireårig kontrakt, ville det være £10 mio. om året i afskrivninger.

Nu kunne vi netop ikke købe Stones for 40 mil. Dertil kommer løn, sign on og agentbeløb. Og vi har kontrakt på AC i nogle år fremover, så de fx 10 mil vi betaler for at få Gladbach til at ophæve lejemålet vil jo også blive afskrevet.

Jeg tror ikke, der er et scenarie, hvor det ikke er betydeligt billigere at snakke Gladbach til rette, end det er at købe Stones og så stå med en irriterende situation om et år, hvor vi dybest set skal vælge mellem klubtrænede AC eller ligatrænede Stones ved siden af Zouma.
0