Du svarer på indlægget:
Fabregas synes jeg får alt for mange lussinger for sine indsatser, han er guld værd for Chelsea og burde have mere kredit.

Jeg har sagt det før. Da Chelsea gik fra den meget lidt imponerende Rampard-konstellation og en lige så lidt imponerende Torres til at have fremragende folk som Cesc, Matic og Costa, så blev den samlede målhøst i PL forøget med... To mål.

Jeg kommer personligt frem til den konklusion, at selv om Cesc løser nogle problemer og bidrager med gode ting, så skaber han andre problemer, som det egentlig er endnu sværere at løse.

Vi købte Cesc fordi Mou ellers ikke kunne få flyttet bolden på midtbanen uden at skulle skubbe flere spillere frem ad banen og give dem ansvar for en etableret offensiv. Desværre har det så også vist sig, at vi er stort set ude af stand til at vinde slaget på den centrale midtbane, hvis vi bruger Cesc som 8´er, og Cescs evner bliver ikke udnyttet, hvis vi skubber Cesc frem som 10´er.

Det er faktisk næsten et paradox. Vi skal være i boldbesiddelse for at kunne udnytte Cesc, men hvis vi har Cesc på banen, så er det svært for os at fastholde boldbesiddelse. Det er jo nærmest en gordisk knude. Personligt foretrækker jeg at løse dem med en økse, men det er som så meget andet et spørgsmål om smag og behag.
0