Du svarer på indlægget:
Ja, jeg forstår heller ikke logikken i, at det er meget problematisk at have flere gode spillere til de samme positioner.

Det er ikke noget problem, hvis vi gerne vil have, at én af dem stamper i jorden og vil væk, men det er jo ikke bæredygtigt på nogen måde. Ingen af AC, Zouma og Stones vil kunne acceptere at være fast bænkevarmer i flere sæsoner og det vil én af dem nødvendigvis skulle være, medmindre vi går 100% efter 3-5-2, hvilket medfører nogle andre problemer.

Derudover kan du roligt glemme den tanke, at vi da bare roterer helt uden at have foretrukne og mindre foretrukne, for det sker ikke i praksis.

Det er i øvrigt fint at have "flere gode spillere", men rollen på holdet skal passe med spillerens egne ambitioner, og det er helt ude i skoven at kæmpetalenter på det her niveau bare skal sidde og få spåner i røven, når der er så mange andre steder, hvor de faktisk kunne spille og udvikle sig betydeligt mere.

Iøvrigt er der jo altid skader, karantæner osv, så hvis man ellers er god nok, skal man nok få lov at spille.

Du bør måske lige kigge på, hvor tit vi har roteret Terry-Cahill gennem de sidste par sæsoner. Hvem af Zouma, Stones og AC tænker du vil acceptere, at være tredjevalget i den situation? Inkluder gerne en forklaring på, hvorfor den udvalgte vil acceptere det.
0