Du svarer på indlægget:
@BS

Willian ...
Jeg synes han har den evne vi savner så frygteligt hos mange andre spillere i truppen - han er pålidelig og altid hårdt arbejdende med en fantastisk teknik.

Nuvel - jeg køber præmissen om at han ikke virker som en aggressiv og direkte kantspiller, men jeg tror stadig en del af hans til tider håbløse varmen af bolden skyldes holdets til tider ekstremt svage løb uden bold på den sidste 1/3 af banen.

Willian kan i min optik godt bruges som 10´er, hvis han får 2 kantspillere der aggressivt lægger det rette tryk på modstander holdets forsvar og derved skabe mulighed for de dybe stikninger - udover det har Willian faktisk et ret fint spark fra distancen som han burde bruge noget mere.

Som jeg ser det har Willian vist at han trods holdets svage formkurve har kunnet fremvise et bundniveau vi har savnet længe - det er absolut noget de fleste trænere vil misunde hos Willian, den type spiller er guld værd for et hold i både med- og modgang.

Skulle valget stå mellem Willian eller Oscar/Fabregas/Hazard på 10´er positionen ville jeg vælge Willian hver eneste gang.

Og ja, han skal score mere - og ja, han skal være mere direkte ... men det hænger nu også sammen med at man har medspillere der kan skabe det fornødne rum til at man for alvor kan blive farlig, medmindre man hedder Messi.
0