Du svarer på indlægget:
Puha normalvis er jeg grundlæggende meget enige med det gennemsnitlige indlæg herinde (modsat den idioti der præger de engelske chatforums), men i dag tror jeg sgu næsten jeg må have set en anden kamp end flere herinde. I øvrigt var min "sindssyg" kommentar nu mest som spøg Wise.. troede ikke du seriøst mente at vi skulle ofre Fab, frem for Matic, for at teste RLC med en Matic der nærmest ikke var til stedet i første halvleg (Havde vi en Matic i form, ville snakken være en helt anden, RLC + Matic 2014 ville sgu være ganske interessant!)

Fabregas var i mine øjne uden tvivl vores bedste spiller, skarpt efterfulgt af Pedro.
Mikel, Matic og Ivan var modsat (mest i første halvleg skal det siges) ELENDIGE, i ALT hvad de foretog sig.

Dog glæder det mig utroligt meget at Matic rent faktisk begyndte at vise lidt i anden halvleg, men om det skal tilskrives ham selv eller Bournemouths elendighed i anden halvleg har jeg svært ved at udtale mig om.

@Oscar.. Jeg har selv været stor fan af knægten, og mine forventninger har indtil denne sæson været lige så store som mange herinde. Dog synes jeg man bliver nødt til at se øjnene, at han i efterhånden en del sæsoner ikke har præsteret på noget der ligner stabilt niveau. Han hopper frem i ny og næ med en god kamp, men hold da fast hvor er han også elendig i mange derimellem.
At dette tilskrives at spillerne omkring ham ikke har været gode, synes jeg er en smule søgt, for jeg mindes ikke ligefrem at Oscar var en af dem der drev værket da Chelsea i efteråret 2014 spillede BLÆNDENE fodbold.
At nogle så vælger at fremhæve RLC i sammenligning (for dermed at prøve pointere at Oscar faktisk er god??), vil jeg da først og fremmest lige sige følgende til: RLC har spillet hele sin karriere som CM, men af uvisse årsager benyttes på en mere fremskudt position når han spillet for førsteholdet. Dertil skal så pointeres at han trods dette faktisk har været noget nær eneste positive på holdet i de kampe han så har spillet. Synes sammenligningen er unfair, men selv når man laver den, vil jeg endda mene at RLC kommer frem som den klare vinder, i hvert fald hvis han sammenlignes med den Oscar vi har set i nu 1½-2 sæsoner.
0