Du svarer på indlægget:
@CPH-Hotspur

Jeg tror Bosse rammer den spot on og artiklen er jo bare endnu en vinkel som kan drejes positivt i en bestemt retning og negativt i en anden ...

Personligt tror jeg ikke at vores russiske ejerskab er påvirket af de globale toner omkring Rusland og de konflikter der følger med i kølvandet der, Mr. A har trods alt været en integreret del af det engelske fodbold miljø gennem mange år efterhånden.

Med hensyn til net-spend opgørelsen har de kinesiske salg selvfølgelig en del af æren, men igen som du selv påpeger er det kinesiske marked en del af den globale fodboldhandel og alle er nok velkomne til at losse spillere den vej. Der er slet ingen tvivl om at diverse transfer rekorder vil blive slået flere gange det kommende år (eller par år).

Jeg er meget imponeret af Spurs og den fodbold de leverer, det har virkelig været en fornøjelse at følge (selvom det er en konkurrent). Dog gætter jeg på at Spurs ikke skal vente ret længe med at hive trofæer ind før risikoen for at ende som sub-tophold igen er stort tilstede. Næste sæson må være final call med de tunge drenge på lønningslisten i form af Kane, Alli, Eriksen, Dembele ... sker det ikke tror jeg de bedste søger videre i jagten på trofæer.
0