Du svarer på indlægget:
Hvad var så formålet med at du gad at forfatte et indlæg på flere linier til min one-liner om Terrys transferevne ?

Formålet var at fyre en vittighed af. Det fyldte et par linjer og tog vel hele 45 sekunder at forfatte. Hvad var formålet med din kommentar om Terrys transferevne? Hvad var formålet med samtlige kommentarer du har skrevet efterfølgende? Formålet var at diskutere en ligegyldighed for diskussionens skyld, og det kan vi skam også godt for min skyld, hvis det virkelig gør dig glad, men det skal afgjort ikke ske her i klubtråden. Emnet herinde er Chelsea, og vores ligegyldigheder har ikke en skid at gøre med klubben.

Ps. Hvis du forestiller dig, at det har nogen betydning, hvad en fuldstændig ukendt person måtte mene om mig, så er jeg vist ikke alene om at være ynkelig.

Selvfølgelig er du ligeglad med, hvad jeg mener om dig. Det er både åbenlyst og komplet irrelevant. Synes du, at folk med 11-årige døtre, der stadigvæk giver den gas som forum-trolde, er ynkelige? Det er det bærende for min påstand om, at din opførsel er ynkelig.

At det så lige præcis er mig, der påpeger det, har i øvrigt ingen relevans for påstandens sandhedsværdi. Det ville ikke blive mere eller mindre sandt, hvis enten SirC eller Kongen havde påpeget det i stedet for. Dette er også åbenlyst, og det tror jeg egentlig også det er for dig, så hvorfor spilder du vores tid med en så ligegyldig kommentar?

Endelig er det her endnu et indlæg, hvor du lukker ligegyldigt lort ud, tilsyneladende bare for at lukke lort ud. Det er sgu næsten på BIF-niveau, det her. Din logik sejler fuldstændigt, du har reelt ikke svaret på noget som helst, og formålet med samtalen står hen i det uvisse. Hvad laver vi reelt, andet end at spilde tiden?

For mit vedkommende slutter vi den her. Jeg vil med glæde skændes med dig en anden gang, men jeg har intet ønske om at smide flere ligegyldigheder herinde.
0