Du svarer på indlægget:
@Hackney og Zola.

Selvfølgelig er spillerne ikke gode nok, når de aldrig får chancen, og når der endelig åbner sig en mulighed, går klubben ind og køber massivt ind.

Lampards plads: Essien og Meireles har været hans backups, og med salget af en af dem, så var der mulighed for McE som 3. valg. Men i stedet for at give 3. valget til McE så henter man en brasiliansk stjernefrø til 250mil, og din(Hackney) løsning på problemet er at leje McE ud, men hvad så med næste sæson, hvis McE har haft en succesfuld udlejning og Oscar er blevet en succes, skal McE så sidde på bænken og tage til takke med cup-kampene, og vente på Oscar får en formnedgang eller skal han udlejes igen eller sælges?

Det samme scenarie er der for Kakuta, Kane og Piazon, der er blevet købt ungt og talentfulde spillere til deres pladser, hvornår skal de slå igennem, når vejen bare bliver længere og længere for hvert år.

Videresalg? Hvornår har vi sidst solgt en spiller med stort profit, udover Robben? De spillere som slår til hos os har det med at blive indtil deres niveau falder, da vi har råd til at afvise de fleste bud.
0