Du svarer på indlægget:
Fundamentalt er det også irrelevant at diskutere kantspillernes profil i Mourinhos system, da basis netop ikke er kantspillerne i sig selv, men spilsystemet.

Og hertil ønsker Mourinho sig offensive spillere, der - fordi Mourinho gerne trækker sig bagud i banen - er i stand til at løbe over store afstande, er stærke i omstillingsfasen, er gennembrudshidsige, stærke i fart, skudfarlige, dygtige til at komme ind i feltet og løbestærke; i forstanden at arbejde hårdt for holdet og kunne holde tempoet kampen igennem.

Sådanne forlangender kræver naturligvis hurtighed og i lige så høj grad hurtighed over længere distancer.

Og derfor skal det nok passe, at Mourinho ikke ser det store lys i Mata - selvom spanieren måske nok har været Chelseas bedste over den afsluttede sæson og bla., bla., bla., bla.....det tæller blot ikke så meget.

Hvorimod Hazard præcist er en spiller i Mourinhos smag.

Da forwarden i langt de fleste tilfælde - hvis ikke alle - ikke passer til en sådan beskrivelse, og den mest offensive centrale midtbanespiller skal kunne så meget andet; og derfor heller ikke nøjagtigt kan passe ind i beskrevne profil, er der kantspillerne tilbage. Dem er der to af, hvilket - hvis kantspillerne støttes nogenlunde af de 2 øvrige offensiv-spillere profilmæssigt - vil være numerisk nok til at realisere Mourinhos spilkoncept.
0