Du svarer på indlægget:
Sikke en omgang crap at lukke ud. Alene dit indlæg omkring at vi skulle kunne tage til Bayern eller for den sags skyld Barcelona med sindsro, er jo totalt ude af proportioner.

Vi er Chelsea. Vi burde ikke være bange for at spille fodbold uanset modstanderen. Dermed selvfølgelig ikke sagt, at vi skal føle os sikre på at vinde mod Bayern eller Barca, men det er fuldstændigt skævt, at vi ret beset frygter at spille imod dem. Vi bør stile efter at kunne spille lige op med dem, ude og hjemme, i stedet for frygtsomt at gemme os med ti mand på egen tredjedel gennem 80% af kampen.

Men sådan som vi spiller lige for tiden, så vil det selvfølgelig være en katastrofe at forsøge andet end en Drillo-tilgang mod de "rigtige" tophold, hvilket netop er en ting, jeg dels er utilfreds med og dels ikke kan se Mou ændre ret meget. Han har haft siden starten af juli og vi har stadigvæk ikke noget klart koncept og vi har stadigvæk ikke nogen solid offensiv og vores centrale midtbane er stadigvæk ret elendig.

@ Naughty

Det giver jo egentlig god mening, at Oscar er førstevalg centralt. Han binder defensiven sammen på midtbanen samtidigt med, at han slet ikke er så dårlig en 10´er. Hverken De Bruyne eller Mata ville kunne stabilisere midtbanen lige så meget. Det uforstålige er, som jeg ser det, at det i så høj grad er blevet 10´erens opgave.

Personligt ser jeg dog gerne lidt eksperimentering med Mata som invendig kant foran en wingback-offensiv fuldback og så lidt mere dynamisk positionering fra de to andre AM´ere. På den måde kan Oscar fortsætte med at lave raids, Mata har pladsen og vinklerne til at slå gode afleveringer, og vi undgår at spillet bliver for snævert. De Bruyne vil i denne situation være en god afløser for både Mata og Oscar, og rollen burde i begge tilfælde passe ham ganske udmærket.

Derudover er jeg dog helt enig.
0