Du svarer på indlægget:
BS

Men det var det vi skulle ha brugt sommerens transfervindue på? Der skulle vi ha fået de spillere ind Conte skulle bruge for at spille sin form for fodbold. Det er lykkedes i form af En spiller, Kante. En spiller?! Det er elendigt at man måske skal igennem en halv sæson, ja måske en hel for igen at forsøge at få spillere vi alligevel ikke kan og vil betale for. Skal vi igen nøjes med spillere der bare skal fylde ud? Alonso og Luiz skal være køb der bør kunne gå direkte ind i startopstillingen. Hvis ikke man kan spille ham mod Liverpool hvornår så? Er man en god spiller så bør det ikke være noget problem og jeg savnede mere drive fra venstrekanten. Azpilicueta stopper op hver gang og det ødelægger simpelthen angrebene. I første kamp mod West Ham kunne jeg sagtens se den nye måde Conte vil spille på men siden da har vi spillet meget nøjagtig som vi altid har gjort. Har svært ved at se den helt store forskel indtil videre og her i den første rigtige store test var der heller ingen nye tiltag.

Det her hold er langt fra hvad jeg håber Conte vil ha. Matic bliver aldrig en stjerne igen. Oscar vil så gerne men svinger desværre stadig al for meget. Kante oser af klasse.

Willian får genvalg på trods af at han virkelig har været forfærdelig flere kampe i træk.

Hazard har haft to rigtig usynlige kampe indtil videre og det bekymrer mig om han fortsætter den stime.

Ivanovic er en kæmpe joke at følge. Konstant usikker på bolden og langsom i tanke og handling.


Kan du tabe til Liverpool på hjemmebane og spille 2-2 mod Swansea så er ingen kampe nemme.. Jeg ser os ikke vinde de næste 5 kampe med lethed. Ikke engang hull på udebane er nem. At tabe ude mod Liverpool kunne være acceptabelt. Men et hjemmebanenederlag er simpelthen for ringe og jeg savnede den fight og det pres som vi ellers praktiserede i se første kampe.

Arsenal ude, Leicester hjemme, United hjemme, Southampton ude og Everton hjemme. Jeg ser ingen af disse kampe som nemme. Slet ikke med den defensiv + keeper. Alt virker jo til at gå i mål.
0