Du svarer på indlægget:
@ Wise

Ja, fordi de, som jeg ser det, ikke er gode nok til at klargøre talenterne til førsteholdsfodbold. Faciliteterne er gode, rekrutteringen er god, men det er jo bare en del af forudsætningen for at udføre talentarbejdet. Selve talentarbejdet består i at udvikle spillerne. Og jeg kan heller ikke se, at bare handler om, at talenterne ikke får chancen. Klubber som Man. Utd. og Real Madrid har igennem tiden dummet sig ved at lade talenter gå eller satse på de forkerte talenter, som så senere har fået store karrierer, men jeg kan ikke få øje på ret mange Chelsea-spillere, der har i andre klubber har bevist, at Chelsea begik en fejl ved ikke at satse på dem.

Når man på ungdomsniveau har muligheden for at samle de spillere med bedste fysiske og tekniske kvaliteter, så har man en kæmpe fordel i forhold til at skabe resultater. Det er meget lettere at være en individualist på ungdomsplan end på seniorplan. Og man kan let få den mistanke, at det er det, der holder Chelsea-talenterne tilbage. Der er simpelthen så store individuelle kvaliteter til stede, at spillerne ikke i samme grad behøver at trække på taktiske redskaber for at vinde kampe og trofæer. Men det er den manglende taktiske forståelse, spilintelligensen om man vil, der gør, at de ikke slår til på seniorniveau, og en mæthed, fordi modgangen aldrig rigtig indtræffer.

Det er selvfølgelig bare en påstand. Men som jeg ser det, har man præcis samme tilgang til talentsiden som til førsteholdet, men man kan bare ikke bruge samme opskrift og forvente samme succes.
0