Du svarer på indlægget:
Tomori har 2 aktioner i hele kampen (begge indenfor slutminutterne) hvor han ser lidt dum ud - det må man tage med når man spiller med en ung cb. Udover det synes jeg han var klart vores bedste af stopperne igår - jo flere kampe han får jo mere og mere et defensivt bæst udvikler han sig til.
Zouma ser tværtimod godt nok kluntet ud i næsten alt han laver og har en besynderlig timing i mange af sine indgreb (især i luftspillet). Han bliver nok aldrig helt den store forsvarsstjerne jeg ellers troede tilbage for 5-6 år siden.
Men at der stadig er nogen som melder op at det er en skam at vi solgte Luiz og at vi mangler en ´rutineret stopper´ osv, det forstår jeg simpelthen intet af. Rudiger er vores rutinerede stopper. Luiz var en omvandrende klovn i fodboldtøj, og hvad han gav af offensive plusser fik vi 5 x tilbage i hovedet igen af defensive elendigheder.
Vær´ nu tålmodig med de folk vi har. Det afhænger selvfølgelig af at Rudiger kommer igang (hans skadeshistorik er efterhånden voldsom), men gør han det så har vi altså et fint fremtidigt forsvar i Rudiger, AC, Tomori og tildels Zouma.

Derudover så vi klart bedst ud i 4-3-3 igår end i 3-4-3.
0