Du svarer på indlægget:
Jeg beder til at vi får CHO og Pulisic integreret. Jeg kan langt bedre acceptere den slags fejl fra dem end fra en ”rutineret” spiller som Willian.

Preach!

Som det ser ud nu så ligner det Pedros sidste sæson i Chelsea. Der er nærmest intet som indikere at Pedro er i Chelseas planer eller at han få tilbudt en forlængelse inden næste sæson. Alt den snak omkring Forlængelse af Willian virker også til at være død og helt ærligt har jeg svært ved at se hvor meget vi ville få ud af at holde på ham endnu en sæson fremfor at hente en anden.

Personligt synes jeg vi skal gå all-in på Jadon Sancho til sommer. Dortmund har indikeret at han nok ryger til sommer og jeg ser egentlig Chelseas chancer for at hente ham som ret store ift nogle af de andre bejlere. Det ville være tåbeligt ikke at være med i det ræs, fordi man mente man kunne presse den sidste dråbe ud af en 32 årig kant spiller.

Edit:
Okay kan så læse nu at Chelsea åbenbart er i gang med at forhandle med Willian igen. Forhåbentlig lukker det ikke ned for en potentiel handel. Kan simpelthen ikke overskue endnu en sæson med Willian som starter, specielt ikke hvis det betyder vi igen går glip af flere spændende spillere..
0