Du svarer på indlægget:
Nå ok, så nu læser vi udtryk og tolker på det ?, helt ærlig hvis du ikke spillede og gerne ville spille tror du ikke også du ville være en smule skuffet, nogen mange fodbold spiller prøver i deres tid.

At du har en eller anden fortolkning som du har "følt" dig frem til giver jeg ikke en skid for.

Det lampard har sagt er der er mange gode spiller i Chelsea, unge og Talentfulde, han vil se dem gør det godt til træning og kamp, han sætter hvad han ser som det bedste hold til den given opgave, han har sagt Pulisic mangler at arbejde med Fysik, Defensive pligter og så skal han falde til, foran ham er der en bund rutineret Willian og en Mount der bare bliver stærkere og stærkere, og med Cho tilbage er der nok lige Chelseas største talent siden Frank lampard han også skal kæmpe om pladsen med.

*Edit* så nu er det ikke en debat når jeg er uenig med dig ? du er godt nok en sær snegl her laver jeg jo netop en debat med dig ?

Men du vil måske bare gerne lige klappes lidt på rykken for at komme op med denne på gennem analyseret teori som helst skal præsenteres som en sandhed frem for at skrive "det som dit udlæg/fortolkning"

Skulle du være det mindste i tvivle om hvorfor jeg brugte lidt tid på dig her til aften så var det denne "Ingen spøgelser ... han står i en ualmindelig svær situation med modvind på alle fronter, hvis man fulgte lidt med "

Hvis der er noget jeg gør personlig er det at følge med i hvad der sker omkring min hjerte klub.

Så hvor er det lige jeg skulle følge med ? for den der har jeg da godt nok helt misset.
0