Du svarer på indlægget:
At han blev scoutet til at være det bedste alternativ på daværende tidspunkt, kan man vel ikke fortænke nogen i?

Det kan man vel netop godt fortænke nogen i? For mange af de problemer han har nu, dem havde han jo også dengang. Han kom ikke ud i boksen, han havde lidt tekniske særheder i forhold til hvordan han springer og hvordan han svinger armene efter bolde, og han var noget splejset at se på.

Spejdernes arbejde er jo netop at se længere og dybere end hvad vi almindelige fans har for vane. Det er deres job at forudsige, hvor god eller dårlig en spiller kan blive.

Og nogen må jo have sagt, at Kepa kan blive sindssygt god, når vi satser 70 mio pund på ham. Den samlede kontraktværdi for overgang plus løn er vel et godt stykke over 100 mio pund og det bruger man altså ikke på en spiller, som man ikke har meget store forventninger til. Uanset hvor desperat eller tidspresset man er.

Det er nemt at være bagklog, men hvad var alternativerne helt reelt tilbage i sommeren ´18?

Schmeichel? Når vi giver 70 mio pund, så er det jo ikke fordi, prisen er en begrænsning, og mon ikke 60-70 mio ville have været nok? Derudover er der vel ikke mange målmænd i Championship, der faktisk er dårligere end Kepa, og de ville åbenlyst ikke have kostet 70 mio pund. Der må også være en del første-keepere for mellemhold rundt omkring i de europæiske ligaer, der kunne være købt ind, og ville nogen af dem realistisk have været dårligere end Kepa?

Frem for at spørge, hvad der ville have gjort andre folk til et bedre valg end en knægt med fysiske og tekniske mangler, så burde vi måske vende den om og overveje, hvorfor Kepa blev valgt foran alle andre på trods af prisen? For det var jo en åbenlys og meget graverende fejl, og det vil i mine øjne være en lige så stor fejl ikke at forsøge at lære fra den.

Men da vi ikke normalt rammer så skævt, så er min formodning, at lige i den periode, hvor vi var i gang med at gå fra Conte til Sarri, så var der i forvejen totalt kaos internt. Og da vi så lige pludselig skulle erstate Tibo, så gik der total lagkage i hele organisationen, og pludselig var det en opsagt Conte-mand, der reelt stod for at udvælge målmændskandidater. Det er selvfølgelig en overdrivelse, men noget i den stil må næsten have fundet sted.

Sarri var træner. Han må være blevet konsulteret i et eller andet omfang. Det virker jo lettere absurd, at vi skulle være gået igennem alt det besvær for at anskaffe Sarri, køber fucking Jorginho for at gøre ham glad, og så giver vi ham en hundedyr førstemålmand, som han ikke har haft nogen indflydelse på.
0