Du svarer på indlægget:
Jeg glæder mig virkelig til at se Mr. A’s reaktion når FA finalen er spillet.
Enten er han ved at overlevere styringen til klubben eller også går han amok i transfers - det ligner ham dårligt at være afventende

Vi har ikke brug for at gå amok i transfers. Vi har brug for lidt mere offensivt punch og så har vi brug for at spille et system, der bruger hvad vi har, frem for det retardo-trip som Conte er på, hvor vi skal finde helt anderledes typer på halvdelen af holdet for at få Contes system til at virke.

Vi har midterforsvar, så hul i flere af dem. Vi har fuldbacks, så det er ikke førsteprioritet. Vi har midtbaneslidere. Hiv et par stykker ind til den offensive midtbane, så er der de nødvendige komponenter til at bygge et hold, der er nogenlunde i balance.

Omvendt, hvis vi forsøger at skubbe de kreative pligter og målscoringen over på de centrale midtbaneslidere, så skal vi til at bruge penge. Hvis vores fuldbacker også skal være vores kantspillere, så skal vi også til at bruge store penge. Og selv hvis vi gør det, så skal vi alligevel til at finde nyt blod til den offensive midtbane.
0