Du svarer på indlægget:
Cf

Her er vi jo så tilbage ved ting som man selv har indflydelse på kontra hvad man ikke har indflydelse på. Man har indflydelse på egne afslutninger, man har ikke meget indflydelse på modstanderens afslutninger. Det er heldigt hvis modstanderen afslutter dårligere end normalt, omvendt er det svært at bebrejde andre end en selv, hvis man selv afslutter dårligt.

Det er så denne præmis at jeg er uenig i. Du vel godt som keeper presse en angriber til at afslutte dårligt? Det var Schmeichel da verdensmester i. Det behøver jo ikke at være en dårlig afslutning fra Werner der resultere i at han ikke scorer, men derimod en keeper som laver en exeptionel redning?

Det her er 100 % forkert. For den konklusion kan man ikke lave. Du kan ikke konkludere at VAR dommeren er enig i at der ikke var straffespark. Du kan kun konkludere at VAR dommeren ikke mente, der var uomtvisteligt bevis for at det var et straffespark - det er på ingen måde det samme. Der er masser, der er uenige i de kendelser, hvorfor de er blevet diskuteret.

Okay. Så kan jeg konkludere at der ikke var bevis for at der var straffe, fordi der ikke var skyggen af straffe.

Jeg skriver at der ikke er noget STATISTISK. (Det kan være mere end en bestemt statistik), der peger på om vi har været heldigere end andre hold. Men som jeg tolker det, så handler det om at både du og BS mener at xGA, er et større udtryk for held, end xG fordi at vi ikke har kontrol over hvordan modstanderne afslutter. Men den præmis køber jeg ikke 100 procent ind på. Så det er jo der vi går galt af hinanden.

I øvrigt er det komplet nonsens kun at kigge på den absolutte forskel på indkasserede mål og xGA. Du er nødt til at kigge på det relative forhold for at du får en stat, der reelt siger noget.

Under Tuchel har vi og vores konkurrenter følgende mål per xGA indkasseret.
Chelsea: 4,4 xGA per mål.
City: 1,27 xGA per mål.
United: 1,2 xGA per mål.
Leicester: 1,09 xGA per mål.
Liverpool: 1,03 xGA per mål.
Arsenal: 0,99 xGA per mål.


Jeg har jo for pokker da lige skrevet at vi har været ´heldige´ i egen ende af banen, jeg ved simpelthen ikke hvorfor du bliver ved med at påstå at jeg skulle være af en anden holdning. Men ja, som jeg skriver lige ovenover, så mener jeg også at der er andre parametre end blot xGA, der fortæller noget om held/uheld. That´s it.

Jeg vil nu ikke kalde det en offerrolle, men okay. Var det virkelig nødvendigt for dig skrive grow up? Det var da ikke særlig pænt. Jeg troede da sagtens at man kunne udtrykke sine holdninger på dette forum uden at skulle skrives til på en sådan måde.
0