Du svarer på indlægget:
Okay. Så kan jeg konkludere at der ikke var bevis for at der var straffe, fordi der ikke var skyggen af straffe.


Enten forstår du ikke hvad jeg skriver eller også spiller du bevidst dum. Jeg er faktisk ved at komme lidt i tvivl.

Jeg skriver at der ikke er noget STATISTISK. (Det kan være mere end en bestemt statistik), der peger på om vi har været heldigere end andre hold. Men som jeg tolker det, så handler det om at både du og BS mener at xGA, er et større udtryk for held, end xG fordi at vi ikke har kontrol over hvordan modstanderne afslutter. Men den præmis køber jeg ikke 100 procent ind på. Så det er jo der vi går galt af hinanden.


1. BS mener mig bekendt ikke noget i relation til xGA, så ham bør du nok holde ude af det.
2. Se mit seneste indlæg.

Jeg har jo for pokker da lige skrevet at vi har været ´heldige´ i egen ende af banen, jeg ved simpelthen ikke hvorfor du bliver ved med at påstå at jeg skulle være af en anden holdning.


Fordi du bliver ved med at sige vi ikke har været det i særligt høj grad ift vores konkurrenter. Den stat jeg fremviste der, taler vidst sit tydelige sprog ift den pointe.

Jeg vil nu ikke kalde det en offerrolle, men okay. Var det virkelig nødvendigt for dig skrive grow up? Det var da ikke særlig pænt. Jeg troede da sagtens at man kunne udtrykke sine holdninger på dette forum uden at skulle skrives til på en sådan måde.


Du opførte dig ikke ordentligt, så ser jeg ikke noget problem i at det påtales. Det var jo i øvrigt ikke ifb med en holdning at jeg skrev det, det var ifb med at du kom med en beskyldning om at jeg klandrede dig for et eller andet, når jeg retteligt bare besvarede dit spørgsmål.
0