Du svarer på indlægget:
Cf

Igen, tak for de pæne ord.

Du læser jo tydeligvis ikke det jeg skriver. Men jeg kan da godt prøve igen. Når jeg skriver statistisk, så mener jeg flere statistiker.

Jeg kan godt se at vi har været heldige/gode i forbindelse med xGA. Jeg har aldrig påstået andet, og jeg har anerkendt det hele vejen igennem. Men når jeg taler om at vi ikke har været heldigere end vores konkurrenter, og at der ikke er noget statistisk der peger i den retning. Så er det fordi at jeg også mener at xG, og expected points eksempelvis er relevant. Så jeg mener ikke at der er noget statistisk (flere statistiker) der peger i retningen af at vi skulle være mere heldige end andre hold, i hvertfald ikke nogle at jeg har kunnet finde. Men derfor kan du jo godt mene noget anderledes, og kun tage udgangspunkt i xGA. Jeg mener da bestemt også at jeg har pointeret flere gange at det blot er MIN opfattelse, og at det naturligvis ikke skal ses som værende mere rigtigt end andres holdninger. Men hvor om alting er, så har vi forskellige opfattelser af tingene, og nu har vi efterhånden diskuteret dette længe nok. Så jeg melder mig ud nu.

Sjovt har det været. Men nu må jeg også tilbage til virkeligheden igen, det kan være at jeg kommer med fornyet energi efter landskampspausen.

Snakker vi her fx dommerkendelser?

Læs eksemplet med Schmeichel. Men ja, det kan også være en dommerfejl. Der har været flere eksempler hvor dommerne går ud at pointere at de lavede en objektiv fejldom i en kamp.0