Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Jeg holder nu på, at det godt kunne virke sådan i nogen kampe. Man kan dog altid vende og dreje den - det andet har fx heller ikke scoret, ergo har forsvaret jo også en andendel i det.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kongen
Takker.

Ja, men United har jo tydeligvis manglet kreativitet i de sidste to sæsoner, så den manglende kreativitet i angrebet skyldes ikke afgangen af Ronaldo, men nok mere det store fokus der var på, at han skulle afgøre det for United.

Man kan jo håbe på, at et par af midtbanespillerne igen lærer at løbe stært og slå nogle fine afleveringer, når bolden nu ikke længere blot skal spilles op til Ronaldo...
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af maarkap
Tja, tror bare at der bliver regnet for meget med, at der er en anden (måske delt ud på flere) der skal overtage den rolle. Så kunne godt forestille mig at der kommer et enormt pres på spillere som Nani, Park og Valencia.

Nu har jeg dog ikke set nogen United kampe i denne sæson (altså i ligaen), så skal jeg nok ikke udtale mig for meget om. Men tror at omstillingen bliver for svær.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kongen
Det er jeg meget enig i og spillet har jo ikke været prangende siden 2007, så det bliver da helt sikkert svært.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Kramer
@ Forza Zola

Tottenham har ikke klassen til at være med helt fremme og det samme tvivler jeg på at City har (har dog mere fidus til dem end Tottenham).

Vi kan godt være enige om, at Spurs ikke er det allermest oplagte bud på at bryde top-4 dominansen i denne sæson. Men jeg må alligevel sige, at jeg ville være lidt skuffet, hvis vi slutter under Citeh i denne sæson. Det kan godt være at de har brugt over en mia. på spillere det sidste års tid, men alligevel er holdet langt fra spillet sammen, og virkede specielt i foråret mere som 11 individualister end som et hold. Selvom det er 11 virkelig gode individualister!

Den slags tager tid at få indarbejdet, og det vil koste holdet point, især på udebane, hvor holdet uden en indarbejdet holdrytme vil få svært ved at presse modstanderne. Det kan godt være at Citehs Gareth Barry er vores Niko Kranjcar, men vi har de sidste måneder bevidst, at vi arbejder som et hold, og specielt på hjemmebane er meget svære at spille mod.
Skrevet af Forza Zola
Enig Kramer.....
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
"Jamen, vi er skam enige om, at Ronaldo er et stort tab, og at Chelsea er de største favoritter, men det er lidt trættende at høre på den med one-man team."

Jamen når man har en spiller af en sådan kaliber så er det unægteligt svært at kalde United andet. Han har været outstannding de seneste 2 sæsoner og er manden som har skaffet jer den ene pokal efter den anden, så god var/er Ronaldo.

Uniteds hold generelt de seneste sæsoner mener jeg ikke har været bedre end eksempelvis Liverpool og Chelsea, men man har haft verdens bedste spiller til at tage sagen i egen hånd når det ikke fungerede og som lavede langt størstedelen af de afgørende ting på banen. Han var jo tiltider en enmandshær for jer med et solidt forsvar bag sig.

Argentina var heller ikke blevet verdensmestre uden Maradona.....
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
Jeg kan godt forstå at Man utd´s fans er trætte af høre på alt det Ronaldo her og Ronaldo der. Men på samme måde er jeg godt nok træt af høre Man utd´s fans benægte ronaldo´s vigtighed for holdet. Manden var jeres offensiv, det var sådan set ligegyldigt om han spillede en god eller en dårlig kamp, han ville altid trække to-tre spillere til sig. Dermed var der blandt andet plads til Berbatov. Man Utd har ikke nogen som de store hold vil bruge en ekstra markering på, som man f.eks. skal gøre med Drogba eller Torres.

Folk nævner rooney som arvetager, men han er sgu langt fra ronaldo. For det første scorer han halv så mange mål som ronaldo. Det eneste han er bedre end ronaldo er vel arbejdsindsatsen, rooeny løber noget mere end ronaldo, men som skrevet før så betyder det ikke at han er bedre, fordi han løber mere.
De kreative idéer skal komme fra en aldrende Giggs og Scholes, samt en ung Anderson som ikke har set alt for godt i slutningen af sidste sæson.

Men som altid vil jeg aldrig afskrive Man utd, for den vigtigste person har de dog stadig, Sir Alex. Er desværre bange for at han nok skal trylle noget frem:-(
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Coppell
Det var vores forsvar der skaffede os det seneste mesterskab og et par gyldne og heldige Macheda-scoringer, mere end det var Ronaldo. Spillemæssigt var seneste sæson SLET ikke på højde med den før.

Det er klart at vores spil bliver anderledes og på kort sigt sikkert ringere. Men hvis mesterskabet bliver lige så billigt til salg (spillemæssigt) som sidste sæson kan det sgu godt være vi tager den igen. Og ellers lever vi fint med en "mellem"sæson.

Rooney når næppe Ronaldos 42 scoringer fra rekordsæsonen. Men de 26 Ronaldo nåede i sidste sæon i alle turneringer er ikke umuligt. Rooney har scoret i alle Utd-kampe indtil nu pånær The Beasts fantomkamp.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Not That Duncan
Wow.

Platini bruger godt nok lettere radikale midler for at stoppe økonomisk doping.
Skrevet af Not That Duncan
Ok, det var så Blatter - dette fyrtårn i kampen mod korruption i fodbold.
Skrevet af Lehrer
Begge store mænd.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Kemosabe
Nådada, det er vel et led i Kenyons storstilede ´break-even-by-2012´ plan.

Virker godt nok en anelse barskt, men mon ikke sagen kan appeleres?
Skrevet af Forza Zola
Ja begge 2 magtliderlige mennesker som kun har for øje at tjene penge via en masse korruption. Synes straffen er direkte latterlig må jeg indrømme, fair nok der kommer nogle sanktioner, men havde det været mange andre klubber så var straffen næppe blevet så hård.

Vi skal nu nok klarer os uden spillerkøb indtil da. Og så fik de slået 2 fluer med et smæk ved først at hyrer en dommer som sendte os ud af CL samt nu denne straf. Tillykke
come on Chelsea
Skrevet af Coppell
Plejer Chelskis forbrydelser ikke at blive forvandlet til en økonomisk bøde, som Abramovich indtil nu har haft et afslappet forhold til? Lur mig om ikke det sker igen i dette tilfælde.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af MIghtyBlues
Et eller andet sted, så skal det naturligvis have konsekvenser, hvis man bryder reglerne, men synes nu straffen virker urimelig hård. Men omvendt så giver det os jo en god mulighed for at få sorte tal i regnskabsbøgerne :o)

Jeg er dog ganske sikker på at Chelsea ikke er eneste klub, der har benyttet sig af den slags metoder. Så man må vel forvente andre klubber straffes ligeså hård, såfremt ligende tilfælde dukker op.
Skrevet af maarkap
Haha, det er næsten så grotesk at jeg ikke ved hvad jeg skal sige. Som Forza Zola så pænt siger, er det jo bare konsekvensen af at have så magtliderlige folk, på så betydnings fulde pladser. Tror langt fra vi er de eneste der har haft sådan sager, og det var da en sindssyg straf. Dog heller ikke skide skarpt af ledelsen, eller hvem der nu har stået bag.

Men Mugesh, det var det jeg sagde, vi skulle alligevel have købe Agüero ;)

@Coppell

Du må da være den eneste der stadig synes, at det er sjovt at kalde Chelsea for Chelski. Men hvad fanden kan man også regne med fra en mand der synes det er fedt at kalde homonaldo (jeg kan også være hammer sjov) sin søn.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af stofferc
Forstår ikke du kan tage dig på vej af det Markaap. Du kan jo bare kalde hans klub Manchester Bucaneers... værre er det vist heller ikke.

Min første tanke mht. retssagen var også at vi måske kunne få sorte tal på bundlinjen. Men altså, næsten alle den slags sager bliver jo appelleret med succes, så kan godt forestille mig, at det ender med vi i hvert fald får lov at bruge noget af transfervinduet 2010. Det er dog kun et gæt.
-
Skrevet af maarkap
Heller ikke ligefrem noget ødelægger min dag. Det er bare nærmere manglende forsåelse for hvordan man kan synes det er sjovt. Det har dog irriteret mig i lang tid at manden skal kalde C. Ronaldo sin søn. Nu havde jeg endelig lige en undskyldning for at nævne det :)

Tja, det ville da være meget rart at spare de penge. Men er jo heller ikke så sindssyg meget at der er blevet brugt i fx dette vindue. Problemet kan jo så opstå når vi skal forlænge med nogle af spillerne, og de ved vi ikke kan hente erstatninger - det kan komme til at koste dyrt. Virker egentlig utrolig uetisk.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af stofferc
Nu har vi jo inden for det sidste års tid jo forlænget med de største profiler, så på det punkt ser jeg ikke noget problem. Håber bare virkelig at vores trup leverer varen i denne sæson, ellers kan den næste sgu godt blive en pine at komme igennem.
-
annonce
0