Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Priest
En skandale at man vælger at lade en spiller, som igennem kampen har vist sig som et omvandrende boldtab spille samtlige minutter.
Skrevet af Black Spider
Og Ramires kaster sig til jorden uden bold, så City endnu en gang kan angribe mens vi spiller uden midtbane. Det er jo håbløst idiotisk, det han og Rafa har gang i.

Men Andib, hvis I gerne vil have Rafa, så tror jeg ikke, der er en eneste Chelsea-fan, der vil have det mindste imod det.
Skrevet af KongLyhne
Nå, nu er 3/4 pladsen da i seriøst fare for at glippe.

Det er bare mega fedt, godt gået fede spanske tjener.
http://www.stokesentinel.co.uk/images/localworld/ugc-images/276370/Article/images/21312193/6265958-large.jpg
Skrevet af Black Spider
Ramires med boldtab på en hurtig omstilling. *suk*
Skrevet af andib
Men Andib, hvis I gerne vil have Rafa, så tror jeg ikke, der er en eneste Chelsea-fan, der vil have det mindste imod det.
Hvor har jeg sagt jeg gerne vil have Rafa tilbage til Liverpool? Jeg forstår bare ikke antipatien imod hans dispositioner. Mod City på udebane ville jeg da netop bruge en TYPE som Ramires fremfor at have de tre playmaker-typer Mata, Hazard og Oscar (eller Moses) på banen samtidig. Så ville i da først blive løbet over ende.

Jeg ville dog have overvejet at tage Ramires ud, da i kom bagud.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Black Spider
Fedt, cunten Nasri kommer på banen. Kunne vi så ikke lige lade ham gøre det til 3-0? Det kunne være så godt, nu vi er i gang med at blamere os selv.
Skrevet af andib
Havde Lampard nu bare scoret på det straffespark, så havde tonen garanteret været en anden...
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Priest
Ikke før? Han skulle (som Blachmann ville sige) have en jydekrog op i røven. Han skulle tidligt i kampen have fået at vide, at hvis han smider bolden væk én gang til, så var det ud. Ellers har man som træner fandme ikke nogle ambitioner om at vinde
Skrevet af Mugesh
"Havde Lampard nu bare scoret på det straffespark, så havde tonen garanteret været en anden..."


Ja ´, helt klart. Ramires´ boldtab ville være forsvundet ud i den blå luft.

Rafa´s ry som en god taktikker, har da i den grad lidt under os de sidste mange kampe.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Hasselbaink.
Stop nu med at forsvare Ramires. Han har været ganske forfærdeligt. Og det blev der heller ikke lagt skjul på før første scoring, hvis du da har kigget med i tråden.!!

Og ufattelig dumme indskiftninger. Jeg fatter intet af det Rafa har gang i. Han skal væk, og det kan kun gå for langsomt.

Fair nok at tabe til City ude, men ikke på den måde her.!
Skrevet af Didier
Ret skal være ret. Det var et velspillende City-hold og de havde været en mundfuld for alle i dag. Chelsea er vel heldige med, at Agu var så uskarp.

Når det er sagt, så.. Føj for pokker hvor må Chelsea-ledelsen dog sidde med en klam smag i munden. Jeg mangler virkelig at se ideen i sæson 2012-2013 træner-mæssigt fra deres side. Det virkede klart til, at der aldrig var en interesse for, at Robbie skulle være fast træner, men han vandt så og de var tvunget til at forlænge. Herefter ledte man jo nærmest bare efter en fyringsgrund, men til hvad nytte? Så man kunne tilknytte en ny interim, der ikke efter hensigten skulle forlænges med, når sæsonen er slut. Det er let at pege fingre af Rafa, Rami, Torres osv denne sæson, men jeg kigger hovedrystende mod Cirkus bestyrelsen for lorte planer!!!!!!

PS. Næste træner SKAL spille med to angribere, ellers får han et hestehovede i sengen..
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Black Spider
Hvor har jeg sagt jeg gerne vil have Rafa tilbage til Liverpool?

Just checking. Hvis du ikke synes, han er håbløst dårlig, så burde det jo ikke genere dig.

Jeg forstår bare ikke antipatien imod hans dispositioner. Mod City på udebane ville jeg da netop bruge en TYPE som Ramires fremfor at have de tre playmaker-typer Mata, Hazard og Oscar (eller Moses) på banen samtidig. Så ville i da først blive løbet over ende.

Problemet er, at Ramires godt nok løber meget, men han vinder ingen tacklinger overhovedet. Han klasker bare direkte ind i modspillere, hvilket som regel betyder frispark. Det kan vi jo ikke bruge til så meget. Offensivt smider han bold efter bold væk, hvilket betyder at vi skal forsvare mere end vi burde, hvilket jo netop gør det sværere for vores defensiv.

De tre playmakere foran en midtbane med eksempelvis Luiz og Mikel ville jo være ok. Oscar på midten, Haz og Mata på kanterne, da Oscar er gennemsnitligt dårlig som kant og ikke er så bange for at sætte en tackling ind på en modspiller.

Sidste sæson havde vi mangel på muligheder. Det har vi ikke i tilnærmelsesvist samme grad i år. Ramires som CM er håbløs. Intet mindre. Ramires som højre kant er bedre end Sturridge som højre kant, såfremt vi er presset i bund, men med nuværende hold er Marin og Oscar ca lige så deltagende i det defensive og bestemt lige så stærke offensivt. Ramires i blåt er derfor hurtigt ved at miste nogen berettigelse.

I dag burde Cahill og Ivan have været i midten, mens Azpi spillede højre back og Luiz og Mikel spillede CM og så det offensive trekløver bag ved Ba. Det burde være stabilt nok. Evt kunne man have gamblet med Lampard som OM og måske Haz og Moses på kanterne, hvorefter folk som Mata og Oscar så kunne komme ind frisk efter 60-65 min. Det ville også have haft en mulighed for at fungere.

Det man i stedet valgte, var Luiz i forsvaret, Lamps som CM sammen med Mikel, endnu en gang fuld spilletid til efterhånden meget slidte Mata som OM, Haz til venstre og Ramires til højre. Det virker selvfølgelig ikke, for City har en alt for stærk midtbane til, at Mikel og Lamps kan vinde den kamp. Lamps er ikke ung længere og Mikel er ikke specielt hurtig, og de konstante idiotiske boldtab fra specielt Ramires gør det jo ikke nemmere. City kommer foran.

Og hvad sker der? Ud Lampard, ind Moses, og dermed Ramires ind som CM. Ud Haz og ind med Oscar som venstre kant. Og til sidst ud med Mikel, så vi slet ingen midtbane har (andet end Ramires) og ind med Torres. Kan du virkelig ikke se det håbløse i, at når vi står og er presset til at udligne, så hiver Rafa vores farligste midtbanespiller ud, sætter en boldmongol ind i midten af banen, og erstatter en god kant med en mindre god kant? Kan du virkelig ikke se det torskedumme i, at man tager vel pt ligaens ringeste angriber ind i stedet for den sidste midtbanespiller?
Skrevet af andib
Stop nu med at forsvare Ramires. Han har været ganske forfærdeligt. Og det blev der heller ikke lagt skjul på før første scoring, hvis du da har kigget med i tråden.!!
Det er heller ikke specifikt Ramires jeg forsvarer, men spillertypen, hvis du har læst med i tråden. Som jeg også har skrevet, så skulle han have været skiftet ud, da i kom bagud og det er jeg med på man kan kritisere Rafa for ikke at have gjort.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ThePensioner
Ramires´ opgave er at udføre den opgave, som manageren stiller ham. Den løste han til UG og slange under RDM - i slutningen af sidste sæson var han en af vores absolut bedste. Under DFLL har han spillet skodkamp efter skodkamp. Spørgsmålet er så om han er blevet en forfærdelig fodboldspiller på tre måneder eller om der er en manager, som ikke formår at få det bedste ud af lige netop denne spiller...?
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af NickRomano
"Just checking. Hvis du ikke synes, han er håbløst dårlig, så burde det jo ikke genere dig."

Patetisk....
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Black Spider
jeg kigger hovedrystende mod Cirkus bestyrelsen for lorte planer!!!!!!

Jep. Svært at være uenig. I øvrigt også ret dumt at sparke Robbie ud, hvis man ikke havde bedre end Rafa at erstatte ham med. I det mindste må Robbie jo side et eller andet sted og grine lidt af situationen.

Næste træner SKAL spille med to angribere, ellers får han et hestehovede i sengen..

Det kommer da fuldstændigt an på, hvem de to angribere er. Jeg har intet imod at forsøge med fx Mata eller Oscar som hængende angriber, men jeg tror egentlig ikke, at hverken Ba eller Lukaku får det store ud af at have en decideret angriber ved siden af. Vores kanter skal bare trække ind i feltet.

Og forestil dig så, at Roman køber Falcao. Falcao + Ba lyder jo farligt, men det betyder jo så enten en mand mindre på midtbanen eller et tre-mands forsvar, og ingen af delene lyder ligefrem betryggende i mine ører.
Skrevet af Black Spider
Patetisk....

Hvis vi snakker om din omgang med det danske sprog, så er jeg helt enig.
Skrevet af CarefreeCFC
Nu så jeg kun de sidste 20-25 minutter af kampen, og vil da ikke skjule at jeg ikke var imponeret over Ramires. Han har ikke spillet specielt godt her på det sidste.

At Torres kommer ind for Mikel, som jeg (af hvad jeg så af kampen) vurderer til den bedste spiller på banen, forstår jeg ikke meget af. Torres har ikke længere noget at gøre i topkampe. Han kan få snollerkampene mod nedrykkerhold og andre hold i dårlig form/andenrangs turneringer.

Vi må vel bare indse at vi ikke er så stærke, som vi var for 1-2 år siden. På vores gode dage spiller vi fantastisk fodbold, men udsvingene er for store, og mangel på stabilitet fra managerposten har tydeligvis ramt spillertruppen.

At begynde at rette en klage mod bestyrelsen/Roman på dette tidspunkt er i mine øjne pinligt latterligt. Min klage mod bestyrelsen kom da Matteo blev fyret, allerede der var det tydeligt at se at dette "projekt" vi har gang i, ikke har set skyggen af en rød tråd.
At klage nu hjælper ingen. Rafa bliver ikke fyret før sæsonen er ovre, og sådan ligger landet nok.

Truppen er tynd, og det ses tydeligt på vores spillere. Når vi vinder er det jo op til enkeltmandspræstationer fra Mata, Hazard, Oscar eller Lampard, fremfor hele holdet der kæmper for det.

Næste sæson bliver.. spændende?
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af andib
@Carefree

Jeg er helt enig. Rafa skulle aldrig have været ansat i første omgang. Den store fejl blev begået da man fyrede Matteo. Ikke underligt at spillerne bliver forvirrede, når de skal forholde sig til nye managers ret ofte. Skal Rafa fyres så bør klubben have en "kontinuerlig" manager klar.

Det er desuden heller ikke så underligt at i måske ikke ser så stærke ud som for år tilbage med tanke på at flere hold efterhånden kan være med i kampen om de 4 første pladser. Der er vel (med lidt god vilje) efterhånden 7-8 hold, der kan være i spil til de første 4 pladser.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ThePensioner
hvis der er hold i rygterne om Mous genkomst, bør man vel sørge for at ansætte ham når Real ryger ud til Utd...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce
0