Snak

Mere indhold efter annoncen
Målet er junior taktik … det må aldrig ske på dette niveau. Jeg er meget bekymret for hvordan og om vi nogensinde får vores målfarlighed tilbage.

Og så skal Cucurella bare ud - hold kæft jeg gider ikke se på ham
Nisi Dominus Frustra ...
Mega uskarpe - det leder tankerne hen på de glade Torres dage.

Måske vi skulle teste Sam Kerr i næste kamp :)
L’enfer, c’est les autres!
Eller Hayes.
Torres scorede da i det mindste
Nisi Dominus Frustra ...
Lige pt. Er vi nok en af verdens mest uheldige hold på banen. Er du da sindssyg hvor går meget bare ikke vores vej. På en god dag header Felix bolden ind og dermed intet Dortmund mål.

Latterligt det her. Simpelthen latterligt.
Vi burde havde vundet 4-1.
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Lige pt. Er vi nok en af verdens mest uheldige hold på banen. Er du da sindssyg hvor går meget bare ikke vores vej.


Meget enig! Man sidder jo egentlig bare og venter på at vores "uheld" eller marginaler snart vender, for det er helt ekstremt.
Det vender nok desværre ikke over natten … men hey, tosserne hygger sig med det - så nogen får da fuld valuta ud af vores manglende effektivitet
Nisi Dominus Frustra ...
Rigtig god præstationer alt i alt. Men hold da op, hvor vi mangler kvalitet og skarphed foran kassen.

Angående hjørnesparket, som fører til Dortmund scoringen, så er jeg lidt uforstående over for, at man ikke sender Mudryk hjem som bagerste mand. Så har man da noget fart ift en evt omstilling. Enzo taber jo den duel 10 id af 10 gange. Det er dårligt arbejde af staben efter min mening og må ikke ske!
come on Chelsea
Jeg synes i øvrigt ikke man lagde meget mærke til Bellingham i dag. Det er i hvert fald ikke sådan en kamp der gør at man ærgrer sig over købet af Enzo fremfor ham og han bliver næppe billigere.
Bellingham er verdens bedste … husk det nu
Nisi Dominus Frustra ...
annonce