Snak

Mere indhold efter annoncen
Godt for Tuchel med et nyt job -stort tillykke til Bayern som nu bliver ekstra stærke i chl
Nisi Dominus Frustra ...
Nu ved jeg ikke hvad du mener med en ‘aggressiv 8’er’, men man skal vel mere bruge en 10’er - fx. Felix eller Mount, hvis man både skal have Enzo og Zak(Evt Rice) på banen samtidig?
Problemet med at kalde det for en tier, er at det åbner for Juan Mata-typer som 10´er, der reelt er en hængende angriber. Jeg tænker på en tredje midtbanespiller med offensive evner, der skubber frem og støtter offensiv-trioen, frem for en hængende angriber som ikke for alvor er med i midtbane-arbejdet.

Og derfor kalder jeg det for en aggressiv eller angribende 8´er frem for en 10´er.

I forhold til at bruge Felix i rollen, så er problemet lidt, at han indtil videre er fremragende til at modtage bolde, men han kæmper lidt med at ramme medspillere. Og han er vel også lidt mere Özil end Ødegård i forhold til hvor meget han støtter de to midtbanefolk bagved.

Det jeg tænker er en 4-3-2-1 mere end en 4-2-3-1.
Reece sendt hjem fra landsholdslejren med skade. Det kører!
https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1639598097771683842

Reece James has withdrawn from the England squad with what is described as a minor hamstring injury and returned to Chelsea. Player and club hope it is precautionary.
Jeg brækker mig - hvor er den knægt dog uheldig
Nisi Dominus Frustra ...
Andrey Santos er i start 11 for Brasilien i aftenens kamp. Det er flot i en alder af 18 år. Det er dog blot en venskabskamp.
Har nævnt ham før, men vi skal simpelthen gå all in og smide 500 mio på Højlund til sommer
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Man kan kun elske den lille hidsige italiener :D fantastisk after match og farvel sang

https://weaintgotnohistory.sbnation.com/2023/3/27/23657926/antonio-contes-work-placement-at-spurs-meets-its-most-amusing-end
Nisi Dominus Frustra ...
Here we go again ...
Boehly effekten får bold.dk brugerne op af stolen når alt lappes i sig med velbehag
Nisi Dominus Frustra ...
@Wise

Bliver spændende at se om 3-4 år om Boehly & Co bare var smartere end alle andre troede eller om de var de dumme amerikanere som medier og folk prøvede at tegne. :)

Personligt har jeg stadig ret stor tiltro til den langsigtede plan med de unge spillere der kommer ind til nu og senere. Tror også der i fremtiden vil ligge nogle gode salg hos de 20 og under spillere vi har. Santos, Chukwuemeka og Casadeis værdi er ikke ligefrem faldet siden de kom til Chelsea.

Så er der træneren i processen. Det er en lidt anden snak og en løbende vurdering om han er den rette.
annonce