Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Det er en fremragende opstilling, du har lavet, Mugesh.

Men kan vi nu ikke gemme den til weekenden i stedet?

Jeg håber i hvert fald, at Rafa sparer Mata og måske også Luiz. Bertrand spiller dog formentligt, hvilket også er fint nok.

Edit: Ifølge WAGNH fik du ret i din opstilling. Lige pånær Torres og Bane altså. Fuck you Rafa, and fuck you Mugesh!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
Men det skal nok ende med den her:

Cech
Ivanovic-Cahill-JT-Cole
Lampard-Ramires
Mata-Oscar-Hazard
Torres

Oscar på midten og Mata som kant ville da i det mindste være en begyndelse, men mon ikke Mata får midten og Oscar for gud ved hvilken gang skal lege kant.

Edit: Ifølge WAGNH fik du ret i din opstilling. Lige pånær Torres og Bane altså. Fuck you Rafa, and fuck you Mugesh!

Ifølge CFC.com, så starter vi med følgende:

Cech
Azpi, Terry, Luiz, Cole
Ramires, Mikel
Haz, Mata, Oscar
Torres

Altså Mikel på midten (godt), Lamps på bænken (lad ham nu for helvede få den målscoringsrekord), "fantastiske" Ramires som central midt (og ja, jeg kan allerede mærke min allergi), -1 som angriber (nå ja, Ba skal jo have pauser), og Oscar som kant (hvilket er ubegribeligt åndssvagt, men sådan er det åbenbart med Rafa-spasseren).

Det eneste positive jeg har at sige, lige nu og her, er at Inter er foran 2-0. Og det er jo så desværre ikke udelukkende positivt, for hvis Spuds på fantastisk vis ryger ud, hvilket selvfølgelig ville være ganske sjovt nu og her, så har de mere fokus på ligaen og dermed "vores" tredjeplads, som jo i forvejen er pænt langt væk, så længe vores kære velernærede jubeltosse huserer på trænerbænken.

In other news, så er jeg ikke i supergodt humør for tiden, men det ville ingen jo nok kunne gætte. :-)
Skrevet af CFCHackney
Nu er Ba jo spærret i EL. Og Rami gjorde der hæderligt mod United, men det er en alt for stærk opstilling til EL.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
Og som en sjov tilføjelse, så har CFC.com følgende på bænken: Yossi, Cahill, Turnbull, Moses, Ferreira, Bertrand, Lampard.

Altså ingen Ivan, ingen Marin, ingen Ake og ingen Ba. Men plads til fucking Yossi. Jeg kan næsten unde Ferreira pladsen på bænken, men hvad fanden laver JØDEN på vores bænk? Hvad skal han der? I hvilket scenarie er det gavnligt for os at skifte ham ind? Skal midtbanen forstærkes, så Ivan ind og Luiz frem på midtbanen. Skal vi satse offensivt så er det jo alligevel Lamps. Skal vi skifte på begge kanter, så er Marin alligevel vildt meget bedre.

Der plejer altid at være nogle irriterende sataner, der lige skal forklare, hvor fantastisk Rafa faktisk er, uanset hvor åndssvage hans dispositioner virker. Jeg kunne meget godt tænke mig at se den mentale gymnastik, der stil til for at rationalisere den her bænk.

Edit: Glemte lige at Ba er spærret. Tak til Hackney for at minde om det.
Skrevet af Black Spider
det er en alt for stærk opstilling til EL.

Tja, hvis der er en kamp i vores resterende program, hvor vi virkelig godt kunne undvære Mata, så er det vist denne her. Hvis vi ikke kan slå Steua uden Mata, så fortjener vi fandme at ryge ud. Længere er det vist ikke.

Kunne vi egentlig ikke have afprøvet Lamps som central offensiv midt / hængende angriber? Det ville have været en god mulighed for stadigvæk at være en anelse målfarlige på trods af -1, han ville ikke have svækket midtbanen så meget, og det ville jo være endnu en mulighed for at få ham op forbi rekorden, så vi *måske* får den gamle Lamps tilbage.
Skrevet af stofferc
Er det ikke lidt mærkeligt at JT spiller i højre side af centerforsvaret idag, når han har spillet i venstre hele sin karriere? Virker lidt som en unødvendig justering, men måske er pointen at Luiz skal spille der fast, og JT bare er en breddespiller nu.
-
Skrevet af Chelseafc4ever
Mata, du er konge!
Chelsea FC Champions of Europe 2012
Skrevet af Hulubulu
Dejligt MATA

Lige hvad der manglede. Scoring lige inden pausen. :(
Skrevet af Mitch Connor
Til gengæld usmageligt af ham Steaua spilleren, der så absolut ville sparke bolden langt ned på jeres halvdel i stedet for bare at give det indkast, der nu engang var.
Jeg har stavet mit brugernavn forkert
Skrevet af PellRigt
Dum dum scoring lige til sidst! Dog tror jeg godt holdet kan vende det til en 3/4-1 i anden halvleg - især hvis de viser samme spil som i 2 halvleg mod Man Utd.
Skrevet af stofferc
Jaja, fint at vi sikkert bliver slået ud af Steaua, men hvor er det belastende, at det skal ske i stærkeste opstilling. Der bør jo være maksimal fokus på West Ham kampen.
-
Skrevet af Saint_Lazlo
Mod Leeds og Saints i pokalen stod der også 1-1, indtil Chelsea trådte på speederen. Så der er ingen grund til at afskrive denne kamp - det må man da håbe at spillerne ikke gør :-)
Southampton FC Aalborg BK
Skrevet af stofferc
Der var modstanderen jo også tvunget til at angribe. Det vil først være tilfældet idag, hvis Chelsea får scoret til 3-1.

EDIT: Jeg siger i øvrigt ikke Chelsea ikke har en chance for at gå videre. Det kan de selvfølgelig sagtens.
-
Skrevet af Mugesh
@Stofferc

"men måske er pointen at Luiz skal spille der fast, og JT bare er en breddespiller nu."


Tror du har fat i noget der.

Derudover imponerer JT på ingen måde idag. Men der er sådan set kun Hazard, Mata og Luiz der har vist lidt. Mikel spiller for langsomt. Ramires, Cole og Azpi, laver alt for mange fejlafleveringer. Oscar viser lidt til tider, men sådan er hans præstationer ofte, når han er på kanten. Torres er usynlig på alle tænkelig måder.

Jeg kan ikke se hvad vi skal gøre. Mange vil mene at vi burde smide Lampard ind, i stedet for Mikel eller Ramires, men rumænerne har i den grad vist at de er farlige på kontra, så det vil nok give bagslag. Bænken er helt igennem ikke gennemtænkt!

Det største problem er at vores spillere ikke rammer hinanden, heller ikke de helt simple afleveringer.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Mon ikke Yossi bliver sat ind for at redde dagen.
-
Skrevet af Farsopoli2006
Tankevækkende så meget bedre Steaua er end FCN, da de spillede mod jer....

Er Superligaen virkeligt blevet så ringe? Hmm...
Jeg synes, at mange på bold.dk mangler storsind og tolerance. Hvorfor skal folk tales ned til eller kaldes idioter eller vrøvlehoveder, fordi man har en mening som går imod DEM? Ingen har patent på sandheden og der bør være plads til meningsforskelle...
Skrevet af Kratos
FCK spillede da 1-1 mod Steuea her sidst de mødtes i hvert fald.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Hulubulu
JT the Legend. :)
Skrevet af esha9751
Filmer sig til frispark der derefter scores på. Og et gult kort til modstanderen. Godt klaret.
Mere fodboldnørd end fan...
Skrevet af Mr. Spock
Tankevækkende så meget bedre Steaua er end FCN, da de spillede mod jer....

Er Superligaen virkeligt blevet så ringe? Hmm...


Steaua sendte Ajax ud i sidste runde, det er ikke noget dårligt hold. Rumæniens bedste hold er bedre end DK´s bedste, mere er der vist ikke at konkludere.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
annonce
0