Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Hvis så West Ham var kommet tilbage i kampen, så var han vel også kritiseret for at have taget Mata ud. Manden som netop skaber en masse. Den har man i hvert fald hørt tidligere herinde.

Nej, det kan jeg nu ikke huske, at lige præcis os herinde har klaget over specielt tit. Vi ville dog klage over det, hvis holdet ikke kan holde 2-0 mod West Ham, men at man sparer Mata ved 2-0 over West Ham kan jeg simpelthen ikke forestille mig, at nogen ville være uenig i.

Edit: Og selv om Rafa selvfølgelig ville få høvl også, så tror jeg nu trods alt, at vi lige akkurat er nuancerede nok til også at uddele høvl til de spillere, som vi ikke vurderer gør det godt nok. Kig på to af de mest kritiserede spillere i denne sæson, Ramires og Lampard. Lamps er en klublegende og Ramires sendte Barca ud af CL sidste år, vel at mærke på Lamps´ fremragende oplæg.
Skrevet af stofferc
Det var en helt igennem godkendt præstation idag, og Hammers er godt nok sluppet nådigt med 2-0. Det eneste bekymrende er at Ba er ufattelig uskarp foran målet. Man savnede jo til tider Torres (næsten), så ringe var han.
Hazard er vist uden tvivl MOM. Tror Hammers backkæde har slemme mareridt om ham i nat.
-
Skrevet af Forza Zola
Flot kamp af drngene idag. Eneste minus er de ufattelig mange brændte chancer. Ba virker godt nok også uhyggelig uskarp (ihvertfald idag). Selv Torres havde vel puttet en i kassen idag???????

Cadeau til Rafa for en fin indsats. Hazard var igen uhyggelig, sikke en spiller han er og så er han kun 21 år.
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Du tager fejl. Han er en gammel sag på 22!
-
Skrevet af Forza Zola
Okay sorry så 22 år :-)
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
@Parfit

Jeg misforstår skam ikke. Tror du Guardiola havde været så populær i de fleste storklubber, hvis han ikke havde vundet det han har vundet, men blot spillet flot fodbold? Barca, kan især gå efter trænere, som passer til deres spillestil men mangler erfaring, da de netop har et godt fundament. Klubber, som ikke har det samme fundament, men tørster efter succes og ikke har tid til at ligge et fundament, vil sjældent give en ”titelløs” træner chancen. Juve var inde i en opbygningsfase, og havde tid og tillid a, samt Conte er lige som de to barca-trænere som klubberne ser for deres ”egne”t give Conte chancen Igen jeg har ikke på noget tidspunkt skrevet, at titler er det vigtigste, men blot noget der er rigtig godt at have på sit CV.

@Nick

”Guardiola havde vist ikke vundet alverden, da han tiltrådte i Barca.”


Var han eftertragtet af andre storklubber end Barca?

”Bielsa havde heller ikke vundet noget, da han tiltrådte i Bilbao - og en finaleplads er i øvrigt ikke en titel.”


Var han eftertragtet af storklubber før han kom til Bilbao? Hmm, en CL-plads for CFC kan åbenbart betragtes som en titel, men en finaleplads i EL kan ikke betragtes som en ”titel” for Bilbao. Flere guldkorn?

”CHL-semifinalen er heller ingen titel i Pellegrinis tilfælde”


Igen, så kan en CL-plads åbenbart betragtes som en titel i CFCs tilfælde.

”Madrid og Barca er da vist pænt store klubber i relation til Laudrup.”


Og det har selvfølgelig ikke noget at gøre med, at han nok var la ligas største udenlandske spiller, måske nogensinde? Og er elsket af netop de to klubbers fans, stadigvæk. Du har ret det må være hans succes i Danmark, Spanien, Rusland og et halv år i England, der gør ham interessant for de to klubber. Men Laudrup passer bedre end Mourinho til Reals måde at spille på, og nu hvor titler åbenbart ikke betyder så meget, kan du så svare på, hvorfor man valgte Mourinho og ikke Laudrup, Nick?

”Og Stramorciari blev også ansat i Inter uden titler.”


Og det har selvfølgelig ikke noget at gøre med økonomi og tiltrækningskraft? Var de ikke stadig lune på Mourinho. Gad vide, hvad der holder dem tilbage?

”Forstår du det nu ?”


Hvad er der forstå? Du mener jo åbenbart ikke titler betyder så meget, når storklubber ansætter trænere, på trods af jeg har kommet med eksempler, som du desværre ikke forstår.

”Klubberne ansætter trænere efter de perspektiver, som de tilbyder.”


Og en af dem er IKKE evnen til at vinde titler, går jeg udfra?

”Så ved jeg selvfølgelig godt, at fansene i lige præcis Chelsea-tråden ikke har større perspektiv end titler og tidligere trænere, men man bliver jo også lidt, som den klub man holder med.”


Det er rigtig Nick, der bliver kun nævnt de trænere, der har vundet alt her i tråden. Der er selvfølgelig ikke fokus på talentmassen, spilsystemer, spiltypere osv. Men så kan vi vel regne med at få nogle af dine mange guldkorn i fremtiden? Så kan det være vi kan tale om andet end titler herinde i fremtiden.

Det, at du helt misser ved min pointe er, at jeg siger, at titler har klubberne også fokus på når de ansætter, men ikke kun det, der er også andre parametre. Men det tolker du selvfølgelig til, at titler er det eneste klubberne ser på.

Tror bare jeg stopper den her diskussion, enten har du meget svært ved at forstå det jeg skriver, ellers også vil du bare være på tværs. Jeg gætter på det sidste.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Ang. vores tidligere diskussion så har jeg formentlig blandet dine indlæg lidt sammen med en anden brugers. Jeg skyder skylden på min tiltagende demens.


Det tror jeg også, at du har. Du er dog tilgivet.

Og demens er en kedelig ting.

God kamp i dag. Og 2 gode halvlege, det er sjældent, vi oplever det.

Hazard er verdensklasse. Ba laver en masse fine løb, men brænder desværre alt for meget i dag. Han bør dog være klart førstevalg i angrebet.

Rafa overlevede Rami-Lampard konstellationen, også selvom det ikke altid var lige kønt. Han burde dog have pillet en af dem ug og sat Mikel ind.

Mata skulle han have pillet ud i stedet for Moses.

Sidst, men ikke mindst så håber jeg, at Luiz´ skade ikke er alvorlig.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af andib
Mata skulle han have pillet ud i stedet for Moses.
Det kunne egentlig være interessant at høre Rafa hvorfor det ofte er Moses frem for Mata, der bliver hevet ud i sådanne situationer. Er det af taktiske grunde eller er Moses ikke i stand til at spille 90?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Mugesh
"Ja, Terry sidder på bænken, hvor argumentet før var, at spillerne af og til skal spares, så de ikke bliver slidt ned."


Er bunden nået? Eller kommer der mere?
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Der kommer højst sandsynligt mere.

Det kunne egentlig være interessant at høre Rafa hvorfor det ofte er Moses frem for Mata, der bliver hevet ud i sådanne situationer. Er det af taktiske grunde eller er Moses ikke i stand til at spille 90?


Forhåbentligt fordi Rafa er en idiot. Hvis Moses ikke kan holde 90 minutter, så er det godt nok skræmmende.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
"Er det af taktiske grunde eller er Moses ikke i stand til at spille 90?"


Netop en af de ting flere af os ikke forstår. Det er meget sjældent, at Mata bliver taget ud før 80. Selvom vi har en komfortabel føring, så bliver alle andre(Moses, Oscar og Hazard) end Mata taget ud først. Moses var småskadet under ACN og blev sparet i to kampe, ved ikke, hvilke skade der var tale om, og om han er kommet helt over den.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af andib
Forhåbentligt fordi Rafa er en idiot. Hvis Moses ikke kan holde 90 minutter, så er det godt nok skræmmende.
Han spiller alligevel en plads, hvor der bliver løbet ret meget og den manglende spilletid overall kan vel også betyde noget. Hazard har iøvrigt spillet noget mere end Mata i PrL, hvorfor bliver der ikke opfordret til pause til ham?

EDIT: Eller som Mugesh skriver, så kan det være pga skaden fra ACN at han ikke kan holde til 90min. Som sagt det kunne være rart med en udtalelse fra Rafa omkring den situation.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af CFCHackney
Hazard har fået sine pauser, senest mod United. Han havde en 3-kamps karantæne.

Men hvis han begynder, at virke træt efter en halv time så er det tid til pause for ham.

Mata har været smadret på det seneste, og har slet ikke spillet ordentligt, og er hurtigt gået død i kampene.
Derfor skal manden spares.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Det var en lækker sejr igår, som dog burde have været noget større set i forhold til spil og chancer. Det er alligevel sjældent, at man næsten sidder og håber på, at Torres bliver skiftet ind, og det siger da lidt om Demba Ba´s performance. Bevares, han arbejdede da for sagen og bevæger sig sådan set fint nok, men de afslutninger ville da have fået selv Chris Sutton til at rødme.

Ved den første friløber var han jo nærmest tættere på at ramme hjørneflaget fra en position midt foran mål.

Demba Ba har gjort det udmærket, men det kan godt være jeg må revidere min idé om at alle vores problemer er løst når bare Torres forsvinder fra truppen, hvis det er Ba, der skal agere spydspids i hovedparten af næste sæson.

Lukaku er jo heller ikke en klassisk ´klinisk afslutter´ og tilbyder vel lidt det samme som Ba, måske bare lidt mere vildskab og helt utrolig fysisk styrke.

Skrevet af CFCHackney
. Det er alligevel sjældent, at man næsten sidder og håber på, at Torres bliver skiftet ind, og det siger da lidt om Demba Ba´s performance. Bevares, han arbejdede da for sagen og bevæger sig sådan set fint nok, men de afslutninger ville da have fået selv Chris Sutton til at rødme.


Ba spillede en fantastisk kamp. Selvfølgelig burde han have scoret, men de løb han tog, og alle de mange chancer han kom frem til, var -1 aldrig kommet i nærheden af. Alt ved Ba´s spil i går var positivt, hvis man ser bort fra de dårlige afslutninger.

Han bør efter kampen i går have cementeret sin plads som vores førstevalg på toppen.

En smule mere kynisme fra ham og han kan blive rigtigt god.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Det er selvfølgelig et nemt statement fra mig, men hvis Torres havde spillet på samme måde tror jeg ikke på du havde været så positiv.
-
Skrevet af CFCHackney
Hvis han rent faktisk kom frem til chancer, og viste noget godt spil, så havde jeg bestemt. Det er bare meget sjældent, at det sker.

Der er forskel på, at være uskarp da det er noget, der kan arbejdes på, og være helt elendig formentlig pga. sine mange skader. Derfor ser jeg mere positivt på Ba´s gode spil. Hvis det bare var skarpheden, -1 manglede, ville jeg have det på samme måde, som jeg har det med Ba efter hans mange brændte chancer.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af andib
Jeg tør næsten ikke skrive det, for så ved jeg godt hvad jeg bliver anklaget for. Men jeg er ret enig med Stoffer. Torres er da om noget kendt for at arbejde for sagen, mens hans afslutninger har været helt horrible. Det samme som Ba i går.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af CFCHackney
Han arbejder godt ja, men han kommer ikke frem til chancer. Det er, der forskellen ligger.

-1 arbejder rigtigt godt defensivt, men han laver ingen løb, og han opholder sig sjældent i boksen.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Kemosabe
Torres arbejder ofte godt for holdet og jagter mange bolde, ja, men retfærdigvis må man også sige, at han løber panden imod muren i en grad, jeg ikke mindes at have set før eller siden. Det, der blandt andet er så nedslående ved Torres, er at så uendeligt meget af vores angrebsspil løber ud i sandet i det øjeblik Torres modtager bolden. Der er slet ikke tal på, hvor ofte han løber ind i en blindgyde med bolden eller formår at ødelægge en god kontrachance med et elendigt touch eller sin ubeslutsomhed.

Så galt stod det ikke til med Demba Ba igår, han bidrog da med et par vel-timede løb og i nogen grad som spilstation, men alligevel synes jeg langt fra, at han spillede en god kamp, ligesom jeg synes han var mere eller mindre usynlig mod Man Udt ugen før. En god angriber skal få mere ud af de chancer, han fik serveret igår, og det er muligt, at jeg husker galt, men jeg mindes heller ikke, at han serverede en chance for en medspiller på noget tidspunkt i kampen.
annonce
0